رئیس اداره حفاظت محیط زیست فریدونکنار:تعطیلی بازار غیرقانونی فروش پرندگان وحشی در فریدونکنار


بازار غیرقانونی فروش پرندگان وحشی در فریدونکنار برای دومین سال متوالی تعطیل شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست فریدونکنار گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان به صورت مداوم و مستمر و هرروز در حال رصد محل بازار غیرقانونی عرضه و فروش پرندگان وحشی هستند که خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی برخرید و فروش غیرمجاز پرندگان دریافت نکردند.
صمد کیانی افزود: باتوجه به شروع مهاجرت پرندگان در نیمه دوم سال، جلسه‌ای با مدیران استانی و اعضای شورای تامین برگزار و درصورت مشاهده هرگونه خرید و فروش غیرقانونی پرندگان مهاجر مطابق با قانون، برخورد قضایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: به اتفاق دادستان شهرستان از تمام دامگاه‌ها بازدید میدانی انجام گرفت که در این بازدید غیرقانونی بودن خرید و فروش پرندگان و ممنوعیت برپایی بازار را اطلاع رسانی کردیم.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست فریدونکنار گفت: باحضور بازاریان و دامگاه داران و اعضای شورای تامین در دفتر فرمانداری، بخشداری و امام جمعه این شهرستان نشست‌های متعددی برگزار و در تمام این نشست‌ها درخصوص ممنوعیت و عدم برپایی بازارپرندگان تاکید شد.
کیانی بابیان اینکه آموزش، گام مهمی در ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست است، افزود: محیط بانان این شهرستان به طور مستمر در مدارس و مساجد حوزه تالاب حضور یافته و درخصوص پرندگان مهاجر برای کودکان و بزرگسالان نکات آموزشی را ارائه می‌کنند.
وی نصب تابلو‌های بامضامین زیست محیطی درپیرامون تالاب ازبازان و لپو فریدونکنار را از اقدامات مهم درراستای تنویر افکار عمومی برشمرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان مازندران، رئیس اداره حفاظت محیط زیست فریدونکنار در پایان با تاکید بر ممنوعیت سرو و طبخ پرندگان در رستورانها، گفت: در بحث نظارتی ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان به طور مداوم از رستوران‌ها بازدید میدانی انجام داده و ممنوعیت سرو خرید و طبخ پرندگان مهاجر را به آنان متذکر می‌شوند.

1403/08/06

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود