نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه طلای زرد و مرکبات استان در راه بازار است؛ گفت: زیرساخت های صادرات این محصولات باغی فراهم نیست
آیت الله محمد باقر محمدی لائینی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و افزایش مصرف گاز از مردم و مسئولان خواست تا در مدیریت مصرف منابع الگوها را رعایت کنند تا همگان بتوانند از این انرژی بهرهمند شوند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی با اظهار اینکه طلای زرد مازندران و مرکبات در راه بازار است، گفت: از سوی زیرساختهای صادرات فراهم نیست و از سوی دیگر صنایع تبدیلی مناسبی در استان نداریم و اختلاف قیمت بین محصول در باغ و بازار زیاد است.
آیت الله محمدی لائینی با عنوان اینکه واسطهها ضربه زیادی به تولید کننده و مصرف کننده میزنند از مدیران خواست تا تدبیری بیندیشند تا این دو گروه ضرر نکنند.
1403/08/05





