شناسایی ۷۵۳ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
مدیر عامل آبفا مازندران از شناسایی ۷۵۳ فقره انشعاب غیر مجاز آب طی ۴ ماهه نخست امسال در استان خبر داد.
بهزاد برارزاده ضمن تاکید بر استفاده درست و بهینه از آب شرب در بستر قانون با اخذ مجوزهای لازم از شرکت و ضرورت صیانت از حقوق مشترکین اظهار کرد: بیش از ۸ هزار فقره انشعاب آب طی ۴ ماهه ابتدای سالجاری در سراسر استان به مردم واگذر شد و طی این مدت نیز ۷۵۳ فقره انشعاب غیر مجاز آب شناسایی و متخلفین به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی با اشاره به ضرورت الگوی مصرف آب به ویژه در فصول گرم سال، مرکز استان را پرمصرفترین شهر نام برد و گفت: گزنک آمل هم کم مصرفترین شهر استان در مصرف آب آشامیدنی بوده است.
مدیر عامل آبفا مازندران، سرانه متوسط مصرف آب جهانی را ۱۵۰ لیتر و در کشور حدود ۱۸۰ لیتر دانست و یادآور شد: متاسفانه شاخص مصرف آب در مازندران۲۰۰ لیتر و در برخی از مناطق بالادست هم عدد ۴۰۰ لیتر را نشان می دهد که ضروریست در مصرف آب تغییر رفتار اساسی صورت بگیرد و مشترکین آب را درست و بهینه مصرف کنند.
1403/06/18





