مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از محکومیت ۱۶۸ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریالی متصدی فروش لاستیک خودرو به دلیل عرضه خارج از شبکه خبر داد.
یدالله ملکی گفت: پرونده عرضه خارج از شبکه به ارزش ۱۶ میلیارد و ۱۶۷ میلیون ریال و گرانفروشی لاستیک خودرو سواری به ارزش ۶۵۰ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی بهشهر رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک و مستندات قانونی و استعلام از اداره صنعت، معدن و تجارت، تخلف عرضه خارج از شبکه را محرز و علاوه بر الزام عرضه کالا در شبکه توزیع، متخلف را به پرداخت ۱۶۱ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران ، شعبه همچنین برای گرانفروشی، متخلف را به پرداخت ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
ملکی افزود: شعبه متخلف را در مجموع به پرداخت ۱۶۸ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی خاطرنشان کرد: با گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت پیرامون عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو سواری واحد صنفی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
1403/06/18





