مدیر کل ثبت احوال استان مازندران:وجود بیش از ۹۹ هزار نفر در مازندران با نام رضا و معصومه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر کل ثبت احوال استان مازندران از نامگذاری ۴۵ هزار و ۶۷۴ نفر با نام رضا و ۵۴ هزار و ۲۶ نفر مزین به نام معصومه در استان خبر داد.
مجتبی فاطمی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام نورانی ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س)، میلاد سراسر نور حضرت امام رضا (ع) و دهه کرامت گفت: رضا در لغت به معنای راضی شدن، رضایت و رضوان آمده و در اصطلاح عرفا، رضا از مقامات عرفانی بوده که بعد از مقام توکل قرار دارد و آن مقام کسی بوده که راضی به خواسته حق تعالی است.
وی افزود: فراوانی نامگذاری با نام‌های مذهبی در استان مازندران کاملاً مشهود است و این مهم نشان از غنای فرهنگ بالای مردم این خطه از ایران اسلامی که از دیرباز به دیار علویان مشهور بوده دارد.
مدیرکل ثبت احوال استان مازندران تصریح کرد: براساس آمار پایگاه اطلاعات جمعیت سازمان ثبت احوال کشور و از زمان تاسیس ثبت احوال در استان مازندران در سال ۱۳۰۵ تا پایان سال ۱۴۰۲؛ بیش از ۴۵ هزار و ۶۷۴ هم استانی نام رضا و ۱۴۱ هزار و ۱۳۰ نفر القاب و یا ترکیبی از نام هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) را برگزیده‌اند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فاطمی افزود؛ بر همین اساس از زمان تاسیس ثبت احوال در مازندران (سال ۱۳۰۵) تا پایان (سال ۱۴۰۲) بیش از ۵۴ هزار و ۲۶ نفر از بانوان مازندرانی با نام مقدس معصومه مزین گشته و همچنین ۷ هزار و ۷۶۵ نفر از بانوان این استان با القاب یا مشتقات نام کریمه اهل بیت (ع) نامگذاری شده اند.

1403/2/23

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود