مدیرکل بهزیستی مازندران مداخلات بهنگام و پیشگیری از شدت یافتن اختلال اوتیسم در افراد مبتلا را از اهداف و وظایف بهزیستی برشمرد و عنوان کرد: در این راستا برنامه تشخیص و غربالگری اختلال طیف اوتیسم توسط مراکز اوتیسم دارای مجوز غربالگری، برای کودکان ۲ تا ۵ سال، صورت می گیرد.
دکتر بریمانی با اشاره به اینکه در صورت تشخیص قطعی اوتیسم، این کودکان می توانند از خدمات آموزشی و توانبخشی مراکز روزانه اوتیسم تحت نظارت بهزیستی در سطح استان بهره مند گردند، تصریح کرد: در استان مازندران ۵ مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی مبتلایان به اختلال طیف اوتیسم در شهرستانهای ساری، بابل، آمل و چالوس از ساعت ۸ تا ۱۳ در حال ارائه خدمات به این گروه هدف می باشند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ وی با بیان اینکه در این مراکز افراد ۲ تا ۱۵ سال پذیرش می شوند، اظهار داشت: بهزیستی استان در حال حاضر به ۲۵۰ نفر از افراد دارای اختلال اوتیسم خدمات تخصصی ارایه می دهد.
مدیرکل بهزیستی مازندران سن طلایی تشخیص اختلال طیف اوتیسم را ۲ تا ۵ سال عنوان کرد و افزود: با تشخیص و مداخلات بهنگام می توان عملکرد آنان را افزایش داد بنابراین خانواده ها باید به این مساله توجه جدی داشته باشند.
1403/1/15