رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رفع نیازهای مربوط به کمبود آمبولانس و راننده آمبولانس در مازندران باید جدی گرفته شود.
غلامی با بیان اینکه با تلاشهای همه همکاران و البته کمکهای چشمگیر خیران ارزشمند در طی دو سال اخیر اتفاقات خوبی در حوزه سلامت استان رقم خورده است، اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که امروزه مطرح بوده، آموزش مدیران و مدیریت رکن رشد هر سازمانی است.
وی از پیگیری اعتبارات جوانی جمعیت و مولدسازی بهعنوان موضوعات جدی که باید پیگیری شود خبر داد و گفت: پیگیری پروژههای سفر ریاست جمهوری نیز ضروری است.
اضافه کرد: پروژههای فاز یک سفر الحمدلله یا تمام شده یا به بالای ۹۰ درصد پیشرفت رسیده و انشاالله در دهه فجر افتتاح میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه بهرهوری و مسائل رفاهی کارکنان از مهمترین تکالیف حوزههای مدیریتی دانشگاه است، افزود: اجرای پرونده الکترونیک در بیمارستانها و تاکید بر اجرای ماده ۲۳ ضرورت دارد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران اجرایی بیمارستانها جهت نظام ارجاع باید معرفی شوند، یادآور شد: گواهی منطقه محروم پزشکان طبق دستورالعمل پیگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: مراکز منتخب شبانهروزی نیز باید براساس دستورالعمل وزارت به عنوان بیمارستان معین برنامهریزی شود.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، غلامی با اعلام اینکه ثبت داروها و دارویار و نیز تعرفه گذاری پرستاری نیز از امور مهمی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، افزود: رفع نیازهای مربوط به کمبود آمبولانس و راننده آمبولانس بهعنوان مساله مهم که نیاز به جدیت بیشتری دارند، ضروری است.
1402/7/25