۳ هزار تن برنج پرمحصول در مازندران خریداری شد

مدیرعامل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه سیاست حمایتی دولت تولید محصولات کشاورزی است، گفت: بیش از ۳ هزار تن برنج پرمحصول خریداری شد.
عباسعل وفائی‌نژاد ظهار داشت: 3 هزار و 41 تن برنج ندا و شیرودی از تولید پارسال پس از ارزیابی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات برنج خریداری شد.
وی با تاکید بر اینکه خرید برنج‌های پارسال ادامه دارد افزود: با اجرای طرح خرید برنج پرمحصول سال گذشته، قرارداد تحویل بیش از 16 هزار تن برنج ندا، شیرودی و فجر بسته شد. این برنج‌ها در بسته بندی 10 کیلویی با 28 مرکز شامل شالیکوبی و تعاونی روستایی استان قرارداد منعقد شد.
مدیرعامل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: تاکنون 66 میلیارد و 450میلیون تومان مطالبات مراکز طرف قرارداد تحویل برنج پرمحصول پرداخت شد و با راه اندازی دومین مرکز خرید توافقی برنج پرمحصول اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان در شهرستان بابل طرح خرید برنج سال گذشته باز هم ادامه خواهد داشت.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم و به نقل از اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، وی با بیان اینکه خرید برنج تولید شده امسال نیز در دستور برنامه ریزی قرار دارد، اظهار داشت: در صورت ابلاغ دستورالعمل جدید برای خرید برنج تولیدی امسال، این اداره کل آمادگی لازم برای اجرای آن و راه اندازی مراکز خرید در دیگر شهرستان ها را دارد.

1402/6/21

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود