700 برنامه در هفته بسیج با شعار «بسیج، مردم، اقتدار ملی» در آمل برگزار می شود


فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل از اجرای بیش از ۷۰۰ برنامه در هفته بسیج خبر داد و گفت: هفته بسیج امسال از روز ۲۹ آبان ماه با شعار “بسیج، مردم، اقتدار ملی” و با هدف تقویت انسجام اجتماعی و ارتقای امنیت محلات آغاز و تا ششم آذرماه ادامه خواهد یافت.
سرهنگ عابدین داغمه چی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به تقارن هفته بسیج با ایام فاطمیه، برنامه‌های مرتبط با این مناسبت را متنوع، راهبردی و با هدف تقویت انسجام اجتماعی و ارتقای امنیت محلات برشمرد و اظهار کرد: بسیجیان نقش بی‌بدیلی در ایجاد امنیت در محلات، شهرها و پشتیبانی از اقدامات اطلاعاتی و امنیتی در جنگ ۱۲ روزه داشتند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز؛ وی تصریح کرد: این هفته با ویژگی‌های جهاد تبیین، جهاد خدمت‌رسانی، جهاد امیدآفرینی، جهاد علمی و جهاد اقتصادی طراحی شده است.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل گفت: هفته بسیج فرصتی برای انعکاس رسالت بسیجیان است و اگر امام این شجره را پایه گذاری نمی کرد انقلاب اسلامی چه بسا به اهداف نمی رسید.
سرهنگ داغمه چی با اشاره به تقویت بعد امنیتی برنامه‌ها، اضافه کرد: هم‌زمان با هفته بسیج، یکی از گسترده‌ترین رزمایش‌های امنیتی در قالب گشت‌های رضویون برگزار می‌شود.
وی از اجرای طرح آبروی محله برای گرامیداشت خانواده‌های شهدا نیز خبر داد و اضافه کرد: با مشارکت شهرداری و سایر نهادها، این برنامه در سطح محلات اجرایی خواهد شد.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل از اجرای گسترده بیش از ۷۰۰ برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود: هر پایگاه مقاومت یک برنامه و هر حوزه نیز دو یادواره شهدا را در سطح محلات برگزار خواهد کرد.
سرهنگ داغمه چی از اجتماع بزرگ بسیجیان در پنجم آذر خبر داد و افزود: علاوه بر این، در سوم آذر دسته‌روی‌های سراسری با حضور هیئت‌های عزادار حضرت زهرا(س) و بسیجیان در تمامی بخش‌ها، روستاها و شهر آمل در صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود. دیدار با خانواده‌های شهدا، تقدیر از بسیجیان با حضور فرماندهان حوزه و پایگاه‌های مقاومت، گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت، اعزام دانش‌آموزان به اردوهای ولایت و راهیان نور، رژه موتوری و همچنین برگزاری مسابقه کتابخوانی، ورزشی، برنامه پیاده‌روی، غبارروبی مزار شهدا، از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.
وی همچنین به اجرای طرح‌های هنری و اجتماعی با محوریت مکتب بسیج در بخش هنری و فرهنگی اشاره کرد و گفت: اکران مستند تلویزیونی، رزمایش کارزار خدمت در محلات، بهره‌برداری از طرح‌های محرومیت‌زدایی و رزمایش نهضت خدمت مومنانه، برگزاری میز خدمت در نماز جمعه و نمایش اقتدار فداییان ولایت از دیگر برنامه های بزرگداشت هفته بسیج در شهرستان آمل است.
فرمانده سپاه ناحیه آمل در ادامه یادآور شد: در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز ایجاد مشاغل خرد خانگی، حمایت از زنان سرپرست خانواده با پرداخت ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات باعث راه اندازی ۱۲۲ کارگاه اشتغالزایی وتولیدی شده است که در این راستا برای ۱۳۴ فقره صدورمجوز واحدهای تولیدی واشتغالزایی نیز در یکسال گذشته توسط بسیج سازندگی سپاه آمل اقدام و در مجموع زمینه اشتغال بیش از ۱۸۳ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان آمل فراهم شد.
سرهنگ داغمه چی از ساخت خانه محرومان خبر داد و گفت: دراین مدت ۱۰ خانه محرومان با اعتبار چهار میلیارد تومان توسط بسیج سازندگی و کمک خیرین ساخته و تحویل نیازمندان شهرستان شد.
وی خاطرنشان کرد: توزیع حدود ۲۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد و۳۰ سری جهیزیه نیز به زوج‌های کم توان مالی شهرستان در یکسال گذشته توسط گروه‌های جهادی و خیرین نیک اندیش اهدا گردید.
فرمانده سپاه ناحیه آمل با اشاره به نقش راهبردی رسانه‌ها در مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن گفت: رسانه‌ها با روایت درست واقعیت‌ها، توانسته‌اند تصویر حقیقی از اقتدار ایران در جهان ارائه دهند و در خط مقدم دفاع از امید و انسجام ملی قرار دارند.
سرهنگ داغمه چی در پایان: نقش رسانه ها را در بازتاب واقعیات جامعه و ایجاد همگرایی ملی بسیار مهم دانست و تأکید کرد: رسانه‌های متعهد شهرستان آمل با انتقال امید، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و تبیین دستاوردهای نظام، در مسیر جهاد تبیین ایفای نقش می‌کنند.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود