به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز ؛ محمدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان آمل گفت ؛ ماموران سرجنگل بانی لاریجان در اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع ، از اراضی ملی در روستای اطاق سرای نمارستاق رفع تصرف کردند .
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری افزود ؛ ماموران اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان آمل در اجرای قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع ۵۰۰ متر مربع از اراضی ملی در روستای اطاق سرا در بخش لاریجان را آزاد کردند .
محمدی ادامه داد ؛ ماموران اداره منابع طبیعی با جمع آوری آثار تصرف ، حدود ۵۰۰ مربع از عرصه های ملی را آزاد و به بیت المال باز گرداندند .
محمدی با بیان اینکه ، همیاران طبیعت در صورت مشاهده هر گونه تخریب و تصرف اراضی جنگلی و مرتعی می توانند از طریق شماره های تماس ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند .
1404/8/27





