مدیرجهاد کشاورزی آمل:نقل و انتقال دام بدون پلاک، ممنوع


مدیر جهاد کشاورزی آمل از پلاک كوبی بيش از ۱۷۵۷ راس دام از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در این شهرستان خبر داد.
محمد هادی‌زاده گفت: ارائه هرگونه خدمات به دامداران، منوط به انجام پلاک کوبی،پلاک گوش استاندارد و هویت دار کردن دام است. همچنين بر این اساس هرگونه نقل و انتقال دام بدون پلاک، ممنوع است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۱۷۵۷ راس دام در شهرستان آمل پلاک كوبی گرديد كه از این تعداد، ۲۶۴ راس گاو، ۱۴۹۳ راس گوسفند و بز در سامانه هویت گذاری دام كشور ثبت شد.
مدیر جهاد کشاورزی آمل خاطرنشان کرد: از مهمترین مزیت های این طرح، هویت دار شدن تمام دامهای شهرستان و ثبت آنها در سامانه هويت دام کشور، فراهم شدن شرایط بهتر خدمات از جمله توزيع عادلانه نهاده های دامی و تسهيلات بانكي به دامداران واقعی، دسترسی به آمار و اطلاعات واقعی جمعیت دامی شهرستان، پیشگیری از قاچاق دام، برآورد دقیق تر تعداد دام هاي شیری و گوشتی و برنامه ریزی برای جبران کمبود و سیاست گذاری و برنامه ریزی مدون، مشخص شدن مالکیت دام و جلوگیری از دزدی و حوادث مشابه و از همه مهمتر ارائه خدمات فقط به دامهای پلاک کوبی شده و هویت گذاری یافته می‌باشد.
24/8/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود