فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر:بالگرد ویژه اطفای حریق در غرب مازندران مستقر می‌شود


فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر گفت: با هدف افزایش توان مقابله با حریق در جنگل‌ها و مراتع غرب استان، بالگرد ویژه اطفای حریق در غرب مازندران مستقر می‌شود.
سرهنگ صادق مرادی افزود: مدیرکل مدیریت بحران با هدف افزایش توان مقابله با حریق در جنگل‌ها و مراتع غرب استان، وعده اختصاص اعتبارات ویژه و استقرار بالگرد اطفای حریق در این منطقه را داد. این اقدام در فصل خزان و فصول پرخطر که احتمال بروز آتش‌سوزی‌ها بیشتر است، اجرایی خواهد شد تا عملیات مهار حریق با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی اعلام کرد که با توجه به وسعت جنگل‌ها و سخت‌گذر بودن مناطق غرب استان، حضور بالگرد اطفای حریق نقش بسیار مهمی در کاهش زمان رسیدن به محل حادثه خواهد داشت و عملیات اطفاء را به شکل مؤثرتری انجام می‌دهد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر افزود: استقرار بالگرد در غرب استان به عنوان یکی از نقاط حساس در حوزه جنگل‌ها و مراتع ضمن کمک به حفظ منابع طبیعی، از تخریب‌های گسترده جلوگیری می‌کند و زمینه پاسخ سریع به حوادث آتش‌سوزی را فراهم می‌سازد.
10/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود