مدیرکل فرودگاه‌های مازندران:فرودگاه شهدای ساری بازگشایی شد


مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با اشاره به اینکه فرودگاه شهدای ساری بازگشایی شد، گفت: پروازهای مسافری در این فرودگاه برقرار شد.
اکبر حسنی اظهار کرد: طی مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و در نتیجه بررسی‌های دقیق امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی کشور، فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی به هموطنان هستند.
وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پروازهای داخلی و بین المللی تمامی فرودگاه‌های کشور از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ (عصر) برقرار می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی فرودگاه‌های مازندران، حسنی گفت: با توجه به برنامه بازگشت تدریجی پروازها به شرایط عادی از هم استانی‌ها درخواست می‌شود که پس از هماهنگی با شرکتهای هواپیمایی و تهیه بلیت، به فرودگاه مراجعه کرده و ازمراجعه به فرودگاه بدون بلیط خودداری کنند.
17/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود