مدیر جهاد کشاورزی نور:۸۰۰۰ هکتار از شالیزارهای نور زیر پوشش آبیاری تناوبی قرار گرفت


مدیر جهاد کشاورزی نور گفت: بیش از هشت هزار هکتار از شالیزارهای شهرستان زیر پوشش طرح آبیاری تناوبی قرار گرفت.
عزیزاله هوشمند با اعلام پایان عملیات نشاء برنج در سطح ۸ هزار و ۹۳۳ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان، گفت: از این میزان، ۶ هزار و ۶۲۳ هکتار به روش سنتی و دو هزار و ۳۱۰ هکتار به صورت مکانیزه کشت شده است.
وی افزود: ۸ هزار و ۵۵۳ هکتار از اراضی شالیزاری نور به کشت ارقام محلی و ۳۸۰ هکتار به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی نور، با اشاره به اهمیت آبیاری تناوبی در کاهش مصرف آب، تصریح کرد: در این روش، شالیزار به صورت دوره‌ای غرقاب و خشک می‌شود و آبیاری مجدد زمانی انجام می‌گیرد که خاک به آستانه ترک خوردگی برسد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، هوشمند تهویه خاک، صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش مشکلات زهکشی و افزایش عملکرد را از جمله مزایای آبیاری تناوبی برشمرد.
17/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود