رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:برنامه الگوی کشت کشاورزی در مازندران نیازمند بازنگری است


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران بازنگری در برنامه الگوی کشت را با توجه به شرایط اقلیمی در استان ضروری خواند.
بابک مؤمنی در جمع فعالان بخش کشاورزی استان با اشاره به اینکه استان مازندران با تولید ۸/۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و دارا بودن رتبه اول ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی، نقش بسزایی در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند، گفت: استان مازندران در تولید ۱۲ محصول مهم و راهبردی حائز رتبه اول کشور است و در این میان محصولاتی نظیر برنج، مرکبات و طیور گوشتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.
وی با اشاره به محدودیت‌های جدی منابع پایه بویژه گسترش تنش‌های آبی و خشکسالی‌های دامنه دار در فلات مرکزی ایران، اظهار داشت: جایگاه استراتژیک منطقه معتدل خزر در تأمین امنیت غذایی کشور برجسته‌تر شده و این در حالی است که همزمان با مهاجرت دائم و موقت جمعیت و گسترش اقبال سکونتگاهی، با تهدید فزاینده تغییر کاربری اراضی روبرو هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد: انتظار مهم و اساسی از این جلسه آن است که در راستای تحقق رسالت ملی استان مازندران در تحقق امنیت غذایی، الگویی از توسعه متوازن و پایدار برای بخش کشاورزی استان طراحی شود که واقعیت‌های پیرامونی از اقلیم تا اقتصاد را بدرستی فهم نموده و گذر کشاورزی استان از رویکرد معیشتی و سنتی به صنعتی و دانش‌بنیان را محقق سازد.
مؤمنی در ادامه، مهمترین اولویت‌های قابل طرح در این راستا را اشاره کرد و گفت: بازنگری در برنامه الگوی کشت با توجه به شرایط اقلیمی، مزیت‌های اقتصادی و اهمیت استراتژیک محصولات و کاهش شکاف تولید یا خلأ عملکرد بین پتانسیل‌های تولید و واقعیت‌های موجود مهم است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی مدیریت تنش‌های آبی بویژه در منطقه شرق استان مازندران با درنظر گرفتن نیازهای اکوسیستمی و اولویت‌های توسعه وتکمیل زنجیره تولید، پرهیز از خام فروشی و برنامه ریزی استقرار صنایع بالادستی و پایین دستی راست دیگر نیازها بیان کرد.
11/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود