بخشدار بلده:فعالیت ۳ معدن متخلف در بلده متوقف شد


بخشدار بلده از توقف فعالیت سه واحد معدنی متخلف در راستای تحقق مصوبات شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان نور خبر داد.
الهه طالبی، اعلام کرد: در پی مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال شهرستان نور که در خردادماه سال جاری برگزار شد، صبح امروز با حضور جمعی از مدیران و مسئولان مرتبط، بازدید میدانی گسترده‌ای از معادن فعال در محور بلده صورت گرفت.
وی افزود: در این بازدید که با همراهی رؤسای ادارات صنعت، معدن و تجارت، حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، بهداشت و نمایندگان انجمن‌های شن و ماسه شهرستان‌های نور و آمل انجام شد، وضعیت فعالیت پنج واحد معدنی از جنبه‌های مختلف مورد بررسی دقیق قرار گرفت.
بخشدار بلده تأکید کرد که محور این بازدید شامل ارزیابی عملکرد معادن در حوزه‌های مهم زیست محیطی بود، از جمله کنترل میزان گرد و غبار، استفاده از تجهیزات کاورینگ و سیستم مه‌پاش بر روی سنگ‌شکن‌ها، نحوه مدیریت حوضچه‌های ترسیب آب، بررسی مجوزهای عرصه برداشت، رعایت استانداردهای ایمنی محیط کار، ساماندهی رمپ‌های ورودی و خروجی، نصب علائم هشداردهنده، کنترل تناژ استخراج و تطابق بارنامه‌ها با مقادیر برداشت شده.
طالبی با اشاره به نتایج این بازدید گفت: با توجه به تخلفات مشاهده شده، فعالیت سه واحد معدنی به دلیل عدم دارا بودن مجوز فعالیت سنگ‌شکن، ایجاد آلودگی شدید گرد و غبار و برداشت غیرمجاز از معادن، بلافاصله متوقف شد. همچنین به دو معدن دیگر تذکرات جدی داده شد و مهلتی برای رفع مشکلات زیست محیطی و قانونی تعیین گردید.
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف صیانت از حقوق بیت‌المال، حفاظت از محیط زیست و تضمین توسعه پایدار معادن انجام شده و دستگاه‌های نظارتی شهرستان نور با جدیت پیگیر ادامه روند بررسی و کنترل معادن در سایر نقاط بخش بلده خواهند بود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم، بخشدار بلده در پایان تأکید کرد: همکاری همه دستگاه‌ها و مشارکت فعال ساکنان و صنایع معدنی در حفظ منابع طبیعی و رعایت قوانین، کلید موفقیت در مدیریت معادن و جلوگیری از تخلفات خواهد بود.
20/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود