مسئول دفتر خدمت رضوی بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع):۷۰ خادمیار رضوی در بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع) فعالیت می کنند


مسئول دفتر خدمت رضوی بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع) از فعالیت ۷۰ نفر به عنوان خادمیار رضوی در این دفتر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از دفاع‌پرس از مازندران، ولی الله شیرامه با اشاره به فعالیت‌های گسترده این دفتر در حوزه‌های مختلف نیکوکاری، اظهار داشت: در طول دو سال گذشته، دفتر خدمت رضوی با همت خادمیاران و نیکوکاران، توانسته است گام‌های موثری در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر بردارد.
وی به طور خاص به کمک‌های صورت گرفته در زمینه درمان، تهیه بسته‌های معیشتی، و مساعدت در امر ازدواج جوانان اشاره کرد و افزود: هدف اصلی ما، حفظ کرامت مددجویان تحت پوشش است و تلاش می‌کنیم تا با ارائه خدمات شایسته، زمینه‌های توانمندسازی آنان را فراهم آوریم.
مسئول دفتر خدمت رضوی بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع) با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۰ مددجو به طور مستمر تحت پوشش این دفتر قرار دارند، بیان کرد: علاوه بر این، ۱۶۰ نفر نیز به صورت ماهیانه مبالغی را به عنوان کمک دریافت می‌کنند.
شیرامه همچنین از فعالیت ۷۰ نفر به عنوان خادمیار رضوی در این دفتر خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۴۰ نفر به صورت مستمر در زمینه‌های مختلف خدمت‌رسانی مشغول هستند و با عشق و ایثار به نیازمندان یاری می‌رسانند.
وی در پایان سخنان خود، از حمایت‌های مسئولین شهر و بخش امامزاده عبدالله قدردانی کرد و بر لزوم تداوم این همکاری‌ها در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تاکید کرد.
مسئول دفتر خدمت رضوی بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع) همچنین از اعتماد و همراهی مردم نیکوکار و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خادمیاران رضوی صمیمانه تشکر کرد.
13/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود