فرمانده سپاه کربلا:امروز تغییر ذائقه جوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های دشمن در کشور است/ خانواده های شهدا وارثان و صاحبان انقلاب اسلامی هستند


فرمانده سپاه کربلا با اشاره به خدمات ارزنده شهید جمهور گفت: بر همه ما واجب است که خدمات ارزنده دکتر رئیسی در دولت برای نظام اسلامی که بخشی از مظلومیت ایشان است را بیان کنیم.
سردار سیاوش مسلمی در پیش کنگره اجلاسیه شهدای مازندران که در محمودآباد تالار. اهورا برگزار شد، ضمن تقدیر از همکاری فرمانداران، بخشداران، مجموعه فرماندهان سپاه و بنیاد شهید و مدیریت تالار اهورا اظهار داشت: جانبازان و ایثارگران به‌عنوان یادگاران دفاع مقدس برای ما ارزشمند هستند و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز؛ وی با اشاره به استقبال بسیار خوب از برگزاری کنگره شهدا تصریح کرد: اقدامات ارزشمندی طی دو سال اخیر در خصوص کنگره انجام شده که از جمله آنها تالیف 3500 جلد کتاب می باشد و حدود 300 اثر درباره سرداران شهید استان مازندران نوشته شد نوشته شد.
فرمانده سپاه کربلا مازندران یادآور شد: برای اولین بار در کشور اجلاسیه ویژه فرزندان و همسران شهدا را در مازندران برگزار می‌کنیم که حدود ۶ هزار فرزند شهید در این استان داریم لذا یکی از برنامه ها به فرزندان شهدا اختصاص داده شد.
سردار مسلمی از برگزاری هشت اجلاسیه خبر داد و گفت: به واسطه اینکه استان مازندران خاستگاه کشتی است و دارای سرمایه اجتماعی بسیار بزرگی نیز می باشد لذا یک روز را به کشتی گیران استان اختصاص و رزمایش مقدماتی مسابقات کشوری کشتی را در رامسر را برگزار کردیم که در یک روز ۴ هزار نوجوان کشتی گرفتند.
وی از حضور هزار نفری زوج جوان در یک روز خبر داد و افزود: طی مراسمی هزار زوج جوان در قالب ازدواج آسان شرکت می کنند همچنین ۱۵۰۰ جهیزیه نیز به خانواده های نیازمند اهدا خواهد شد.
فرمانده سپاه کربلا مازندران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: امروز دشمن نسبت به گذشته در همه ابعاد دشمنی خودش را در حوزه جنگ سخت، نیمه سخت و نرم شروع کرده است که پشت همه اینها آمریکای جنایتکار قرار دارد.
سردار مسلمی تاکید کرد: در حوزه جنگ نرم دشمن با همه ابزار از ماهواره تا فضای مجازی در ایران کار می کند.
وی از فضای مجازی به عنوان آفت جان جوانان نام برد و افزود: جنگ امروز در فضای مجازی است و دشمن از این طریق تمام قد برای تخریب و تشویش اذهان عمومی استفاده می کند و هر روز فتنه ای جدید را در این بستر به جامعه القاء می کند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران همچنین گفت: امروز دشمن با همه ابزار و استفاده از هوش مصنوعی و القاء انواع فتنه ها درصدد ایجاد و گسترش ناامیدی و ترس است.
سردار مسلمی گفت: تغییر ذائقه جوان امروز یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های دشمن در کشور ما است تا از این طریق بتواند به داخل خانواده‌ها نفوذ داشته باشد.
وی از فرزندان شهدا به عنوان نفس شهدا یاد کرد و بیان داشت: فرزندان شهدا به عنوان عصاره و تمام نفس شهدای عزیز نقش بسیار بزرگی در بر هم زدن توطئه های دشمن در نفوذ به میان خانواده ها دارند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران تاکید کرد: خانواده های معظم شهدا به عنوان وارثان و صاحبان انقلاب اسلامی نقش ارزشمندی را در جای جای کشور عزیز و استان مازندران ایفا کنند.
سردار مسلمی گفت: امروز در بین مدیران ارزشی جامعه ما جز تعدادی که متعلق به شهدا تحت عنوان فرزند و برادران شهدا کمتر کسانی را می بینیم که دلسوز در انقلاب باشند و صادقانه کار کنند.
وی امروز ایران عزیز در بالاترین سطح امنیت قرار دارد در حالی که اسرائیل شبانه روز در انتظار حمله به کشور خودش می باشد.
فرمانده سپاه کربلا مازندران در پایان گفت: دشمن به دنبال این است تا فضای اقتصادی ایران به هم بریزد که نه تنها موفق نشد بلکه این فضا بسیار هم خوب است و می طلبد که مسئولین تلاش بیشتری برای معیشت مردم داشته باشند

1403/06/19

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود