مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:۶۶ نفر در مازندران براثر گاز گرفتن سگ مصدوم شدند


مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: طی سال جاری ۶۶ نفر براثر گاز گرفتن سگ در استان مصدوم شدند که افزایش ۲۹ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل داشته است.
علی عباسی گفت: طی پنج ماه امسال ۶۶ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد افزایش داشت.
وی با بیان اینکه که از این موارد ۴۷ نفر مرد و مابقی زن هستند، افزود: بیشترین سن مصدومین ناشی از گاز گرفتگی سگ بین ۳۱ تا ۴۰ سال با ۱۳ نفر و کمترین سن ۵۱ تا ۶۰ سال با ۶ نفر گزارش شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان تصریح کرد: بر اساس آمار ارجاعی از مراکز استان بیشترین آمار گاز گرفتگی سگ مربوط به شهرستان‌های تنکابن با ۱۳، قائمشهر و آمل هر کدام با ۹مورد و کمترین آن مربوط به شهرستان‌های عباس آباد، کلاردشت، بابلسر و میاندورود هر کدام با یک مورد گزارش شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، عباسی گفت: در سال گذشته ۱۲۳ مصدوم ناشی از گاز گرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که ۸۷ نفر مرد و ما بقی زن بودند.

1403/06/18

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود