۵۱۶ نوعروس مازندرانی با حمایت کمیته امداد روانه خانه بخت شدند

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با اشاره به ترویج ازدواج آسان و حمایت از زوج‌های کم‌برخوردار، گفت: ۵۱۶ نوعروس مازندرانی نیمه اول امسال روانه خانه بخت شدند.
سیدموسی عمادی ترکامی اظهار کرد: ۵۱۶ نوعروس تحت حمایت کمیته امداد در ۶ ماه سالجاری روانه خانه بخت شدند.
وی با بیان اینکه برای تامین خدمات ازدواج مددجویان تحت حمایت ۱۵ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان هزینه شده است، افزود: سرانه هر سری جهیزیه به مبلغ ۳۰میلیون تومان است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های این نهاد تامین جهیزیه نوعروسان باهدف ترویج ازدواج آسان است، تصریح کرد: جهیزیه‌ها با مشارکت خیران و کمیته امداد، تامین و شامل اقلام یخچال، تلویزیون، لباسشویی، اجاق گاز، جارو برقی و پنکه است.
عمادی ترکامی با بیان اینکه اهدای جهیزیه در استان به روز و در کوتاه‌ترین زمان تحویل می‌شود، گفت: در این ۶ ماه ۲۹ سری جهیزیه برای ازدواج مجدد بانوان، نیز اهدا شده است.
وی با اشاره به اهمیت مقوله ازدواج جوانان تحت حمایت در این نهاد، گفت: هدیه ازدواج پسران نیز به ۹۹ نفر به مبلغ یک میلیارد و ۴۸۵ میلیون تومان پرداخت شد.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران خاطرنشان کرد: در مازندران ۷۹هزار و ۷۲۷ نفر تحت حمایت کمیته امداد قرار دارد و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

1402/7/26

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود