فرماندار شهرستان نور:انتخابات یک عزم ملّی است

مشارکت مردم مهم‌ترین عامل موفقیت در انتخابات است
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات گفت: انتخابات یک عزم ملی است و همه باید دست به دست هم دهیم تا انتخاباتی پرشور و اثرگذار برگزار شود. بدون شک تمام همت و توان خود را برای تحقق این مهم به کار خواهیم گرفت و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، در هیچ لحظه‌ای برای برگزاری مطلوب انتخابات درنگ نخواهیم کرد.
تورج آتش‌فراز در جلسه هماهنگی انتخابات که با حضور “علی طالبی”دبیر هیأت نظارت انتخابات استان مازندران‌، معاونین فرماندار، بخشداران، جمعی از مسئولان و اعضای مرتبط، در محل فرمانداری نور برگزار شد؛ با بیان اینکه انتخابات شوراها از حساسیت بیشتری برخوردار است، اظهار داشت: انتخابات شوراها به مراتب سخت‌تر است و مقام معظم رهبری پس از جنگ دوازده‌روزه، به‌طور جدی بر ضرورت اتحاد و انسجام تأکید کرده‌اند. مشارکت گسترده مردم در انتخابات نقش بسیار مهمی در تقویت نظام و امنیت کشور دارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه تصریح کرد: دشمن در هر لباسی وارد می‌شود، اما اگر مسائل را از درون حل کنیم، قطعاً با اتحاد و مشارکت مردم، دشمن را شکست خواهیم داد. چنگ زدن به ریسمان الهی و حفظ اتحاد، مسئولیت ما را دوچندان کرده و این اتحاد مقدس، وظیفه و مسئولیت همه دست‌اندرکاران انتخابات را افزایش می‌دهد.
30/9/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود