رئیس کل دادگستری مازندران:فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران دستگیر شد


رئیس کل دادگستری مازندران گفت: فردی که با ادعای نفوذ در دستگاه قضائی استان از مردم کلاهبرداری می‌کرد، توسط مأموران حفاظت و اطلاعات دادگستری دستگیر شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، عباس پوریانی در این خصوص اظهار داشت: حسب گزارش واصله مبنی بر ادعای نفوذ فردی در دستگاه قضائی، مراتب در دستور کار مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: مشارالیه با دریافت مبالغ متعددی از مردم، ادعا می‌کرد که با توجه به ارتباط نزدیک با مقامات قضائی و اطلاعاتی استان مازندران، می‌تواند رأی پرونده‌ها را به نفع خود اخذ کند.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: به عنوان نمونه در پرونده اخیر، متهم از خانمی که دارای پرونده خانوادگی در شهرستان قائمشهر بوده، مبلغ ۳۳۵ میلیون تومان به صورت نقدی و یک دستگاه خودروی سواری به ارزش حدودی ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کرده تا رأی پرونده را به سود وی اخذ کند.
پوریانی خاطرنشان کرد: متهم همچنین به فرد مذکور اعلام کرده، برای اینکه بتواند منزل مسکونی مشارالیه را با نفوذ در دادگستری از همسرش بگیرد، باید منزل را به متهم صلح کند که در ادامه با فروش منزل، مبلغ ۶ میلیارد تومان نیز در این رابطه از وی کلاهبرداری کرده است.
رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه متهم سوابق مالی متعددی را در پرونده داشته است، تصریح کرد: با هوشیاری و رصد دقیق اطلاعاتی مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، متهم دستگیر و با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شد.
پوریانی تحصیل مال از طریق نامشروع، کلاهبرداری و ادعای نفوذ در دستگاه قضائی را از جمله عناوین اتهامی متهم عنوان کرد و افزود: در حین بازرسی از منزل وی، یک کارگاه مشروب سازی نیز کشف و متلاشی شد.
12/12/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود