معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران:۱۹۳ میلیون مترمکعب آب در آب‌بندان های مازندران ذخیره شده است


معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران میزان پرشدگی مخزن آب بندان های استان را ۱۹۳ میلیون مترمکعب اعلام کرد.
سید محمد موسوی با اشاره به نقش مهم آب‌بندان‌ها در تامین آب مورد نیاز کشاورزی استان، اظهار کرد: بارش‌های چند روز اخیر اثرگذاری مناسبی بر افزایش حجم آب موجود در آب‌بندان‌های استان داشت و مجموع آب موجود در این سازه‌های مهار آب سطحی استان را به ۱۹۳ میلیون متر مکعب رساند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی افزود: در مازندران هزار و ۳۴ قطعه آب‌بندان با حجم مجموع ۴۰۵ میلیون متر مکعب وجود دارد که ظرفیت ذخیره‌سازی آب این آب‌بندان‌ها با ظرفیت مخزن ۱۱ سد بزرگ و کوچک استان تقریبا برابر است. به همین دلیل آبگیری و پرشدگی آب‌بندان‌ها در پاییز و زمستان یکی از محورهای مهم تامین آب کشاورزی در مازندران است و برای کشاورزان از اهمیت زیادی برخوردار است.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به کم‌بارشی محسوسی که در پاییز امسال شاهد بودیم، امیدواریم در ماه جاری و اسفند بارش‌های مناسبی رقم بخورد تا با شرایط مطلوب‌تری از نظر ذخیره آب در آب‌بندان به پیشواز فصل کشاورزی آتی برویم.
7/11/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود