فرماندار شهرستان محمودآباد از ثبتنام ۱۰۲ داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای محمودآباد و سرخرود خبر داد.
مهدی قاسمی ضمن اعلام ترکیب داوطلبان، به حضور ۹ زن و ۹۳ مرد اشاره کرد و اظهار داشت: از لحاظ تفکیک مدرک تحصیلی، ۸ نفر دارای مدرک دکتری، ۳۹ نفر کارشناسی ارشد، ۵۲ نفر کارشناسی، ۱ نفر حوزوی و ۲ نفر کاردانی میباشند.
وی تصریح کرد: تعداد ۶ نفر از داوطلبان نیز دارای سن کمتر از ۳۰ سال بوده و بیشترین فراوانی مشاغل، ابتدا از آن مشاغل آزاد و سپس کارمندان میباشد.
رییس هیأت اجرایی انتخابات شهرستان انتخابات را نماد مردمسالاری دینی و حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خود دانست و بر حفاظت از آراء مردم بعنوان “حقالناس” تأکید کرد.
به گزارش صبح محمودآباد، قاسمی، اصول سلامت، رقابت، امنیت و مشارکت را بعنوان عوامل کلیدی برگزاری یک انتخابات پرشور و موفق برشمرد و بر رعایت این موارد توسط هیأتهای اجرایی و نظارت تأکید کرد.
2/11/1404





