رئیس پلیس راه مازندران:جاده‌های مازندران لغزنده است


رئیس پلیس راه مازندران نسبت به لغزندگی جاده‌ها و بارش برف در ارتفاعات هشدار داد.
سرهنگ هادی عبادی از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی در حال حاضر، احتیاط بیشتری را رعایت کنند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر در محور کندوان بارش برف ادامه دارد و لغزندگی جاده‌ها در مناطق کوهستانی و برف‌گیر استان به‌طور محسوس افزایش یافته است.
رئیس پلیس راه مازندران از رانندگان خواست که ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از شتاب‌زدگی خودداری کرده و با سرعت مناسب و متناسب با شرایط جوی حرکت کنند، همچنین استفاده از زنجیرچرخ و حفظ فاصله ایمن با دیگر وسایل نقلیه نیز ضروری است.
سرهنگ عبادی همچنین به پیش‌بینی سازمان هواشناسی اشاره کرد و هشدار داد که بارش‌ها و شرایط جوی ناپایدار تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
وی از شهروندان خواست تا در این مدت از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، سرهنگ عبادی در پایان تأکید کرد که رعایت دقیق نکات ایمنی و مقررات ترافیکی، سلامت رانندگان و سایر کاربران جاده‌ها را تضمین می‌کند و هرگونه بی‌احتیاطی می‌تواند به بروز حوادث جاده‌ای منجر شود.
18/9/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود