معاون توسعه مدیریت، ‌منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران:مازندران میزبان افزون بر سه هزار بانوی وزارت بهداشت در المپیاد ورزشی است


چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور سه هزار و ۱۰۰ بانوی ورزشکار این نهاد در هشت رشته در ساری در حال برگزاری است.
معاون توسعه مدیریت، ‌منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران و عضو کمیته برگزاری چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زن وزارت بهداشت، افزود:‌ بانوان ورزشکار در رشته های ورزشی آمادگی جسمانی، والیبال، ‌شنا، ‌تنیس روی میز، ‌دارت، ‌داژبال، ‌شطرنج و بدمینتون با هم رقابت می کنند.
محمد پنبه چی افزود:‌ حدود ۷۰ تیم از دانشکده ها، ‌دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و مراکز تابعه در این المپیاد ورزشی حضور دارند و با هم به رقابت می پردازند.
وی ادامه داد: هم اکنون مسابقات رشته های ورزشی والیبال آغاز شد و ورزشکاران این رشته ورزشی در حال رقابت با هم هستند.
این عضو کمیته برگزاری چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زن وزارت بهداشت اظهار داشت:‌ همچنین رقابت ورزشکاران در رشته های شنا، ‌شطرنج و دارت از امروز دوشنبه آغاز می شود.
پنبه چی اضافه کرد:‌ چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از روز پنجشنبه ۲۲ آبان ماه آغاز شده و تا اواسط آذرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی تصریح کرد: با توجه به تعداد بالای کارکنان این وزارتخانه به تعداد ۶۰۰ هزار نفر در یک سال المپیاد مذکور در بخش اقایان و سال دیگر در بخش بانوان برگزار می شود که امسال چهارمین دوره المپیاد بانوان در ساری در حال برگزاری است.
26/8/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود