رئیس پیشین جبهه اصلاحات آمل، بیانیه استعفای جمعی اعضای هیئت رئیسه را تأیید کرد و گفت: انتظار میرفت پیگیری از سوی استان برای کنشگری سیاسی واقعی در شهرستان آمل انجام میشد.
علیاصغر رستمزاده پس از استعفای دستهجمعی اکثر اعضای هیئت رئیسه و جمعی از اعضای این جبهه در شهرستان، ضمن تایید این اقدام، از روند برگزاری سریع انتخابات جدید در کمتر از ۴۸ ساعت پس از استعفا انتقاد کرد.
به گفته وی، افرادی که مسئول پادرمیانی بودند نه تنها اقدامی نکردند، بلکه نمایندهای از استان فرستاده شد تا انتخابات برگزار شود که این رفتار را غیرمعمول خواند.
رئیس پیشین جبهه اصلاحات آمل، افزود: انتخابات با حضور نماینده جبهه اصلاحات مازندران برگزار و نفرات جدید معرفی شدند، هرچند کلیت حرفهای خود را در بیانیه استعفا اعلام کردیم.وی همچنین توضیح داد: استعفانامه دستهجمعی بیانیهای سیاسی بوده و مخاطبان آن مشخصاند و در آن مطلبی با بار حقوقی منفی وجود ندارد.
رستمزاده از عدم امکان کنشگری سیاسی موثر در فضای فعلی ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: با عذرخواهی از مردم به برخی شفافسازیها پرداختند، اما امیدوار است دیگران بتوانند واسطهگری مناسبی بین مردم و حاکمیت ایجاد کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، رستمزاده وی همچنین خاطرنشان کرد: آنها نتوانستهاند در شرایط کنونی فعالیت کنند و معتقد است که برخی از اقدامات ناپسند تلاش برای سفیدشویی شده است.
رئیس پیشین جبهه اصلاحات آمل،در پایان ابراز امیدواری کرد که اعضای جدید هیئت رئیسه، که پس از استعفا انتخاب شدهاند، بتوانند به عنوان حلقه واسطه میان مردم و حاکمیت ایفای نقش کنند.
22/8/1404





