مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران:بیش از 822 هزار آزمون کنترل کیفی آب وفاضلاب در مازندران انجام شد


مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با بیان اینکه آزمایشگاههای این شرکت ستون فقرات پایش کیفی آب وفاضلاب هستند ، گفت: ازمجموع نمونه های برداشت شده ازمنابع، مخازن، مصرف کنندگان آب وسیستم های تصفیه آب وفاضلاب تعداد 822101آزمون در شش ماهه نخست سال1404 انجام شد.
بهزاد برارزاده با اشاره به اهم فعالیتهای دفتر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب طی 6 ماهه اول سال 1404 ، ضمن اشاره به انجام 717000موردآزمون کلرسنجی درتاسیسات آب وفاضلاب و68000تست فیزیکی وشیمیایی آب وفاضلاب وتعداد1200آزمون فلزات سنگین ،THMپرتوهای آبفا وبتا تصریح کرد: باتوجه به اهمیت آنالیز کیفیت میکروبی وتعیین سطح کیفی سیستم های توزیع آب و نیز ارزیابی واحدهای فرایند تصفیه خانه آب در این مدت 33349آزمون میکروبی از سیستم های تامین،تصفیه آب وفاضلاب وذخیره وتوزیع آب صورت گرفت.
وی ادامه داد: در راستای تعیین اهداف کیفی سامانه های تصفیه آب وفاضلاب، آنالیز تخصصی تست های بیولوژیکی برای کنترل،ارزیابی وتعیین راندمان عملکرد تصفیه خانه های آب وفاضلاب بتعداد2552آزمون در شش ماهه نخست سالجاری انجام شد که پس از تحلیل و ارزیابی نتایج،گزارش بصورت دوره ای جهت کنترل ویا ارتقای سامانه های تصفیه آب وفاضلاب به کاربرده می شود.
مدیرعامل آبفامازندران از عقدقراردادکالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی بالغ بر 500 دستگاه به مبلغ 4میلیارد ریال، پیگیری درتمدید گواهینامه های استاندارد ایزو 17025 برای 4 واحد آزمایشگاهی با اعتباری بیش از 7میلیاردریال در راستای احراز صلاحیت آزمایشگاههای آب و فاضلاب استان خبر داد و اظهار داشت: باتوجه به انطباق سلامت موادافزودنی به آب و مقایسه با استاندارد های ملی، شرکت ضمن خدمات تامین و توزیع موادگندزدا و مواد منعقد کننده از طریق آنالیز کیفیت مواد افزودنی به آب، نسبت به کنترل کیفیت آنها بصورت مستمر اقدام می کند.
برارزاده خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت تجهیزات آزمایشگاهی متناسب با کالیبراسیون دوره ای تجهیزات ، نوسازی ناوگان آزمایشگاهی و نیز راه اندازی و بهره برداری از آزمایشگاه سیارآب را باهزینه کرد بالغ بر60میلیارد ریال درشش ماهه نخست سال1404 انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب کشور، وی یادآور شد: در راستای ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، این شرکت نسبت به ساخت، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه آب آمل با هزینه کرد 15 میلیارد ریال و استاندارد سازی و ارتقای آزمایشگاه آب کلاردشت با اعتبار 12میلیارد ریال در شش ماهه نخست سال جاری اقدام نمود.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود