مدیر کل پزشکی قانونی مازندران:9 نفر بر اثر حوادث کار در آمل جان باختند


مدیرکل پزشکی قانونی مازندران از مرگ ۵۵ نفر بر اثر حوادث کار در استان خبر داد.
دکتر علی عباسی با اعلام این خبرگفت: مرگ و میر ناشی از حوادث کار طی شش ماهه امسال ۵۵ نفر (۵۴ مرد و ما بقی زن) هستند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشت.
وی با بیان اینکه از این موارد ۳۷ نفر متاهل و ما بقی مجرد هستند، افزود: بر اساس آمار‌های موجود در شش ماهه امسال سقوط از بلندی با ۳۵ فوتی رتبه اول مرگ‌های ناشی از حوادث کار را به خود اختصاص می‌دهد و برق گرفتگی، جسم سخت هر کدام با ۸ و سایر با ۴ فوتی در رتبه‌های بعدی مرگ بر اثر حوادث کار قرار دارند.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت:در شش ماهه امسال بیشترین مرگ‌های ناشی از حوادث کار با ۱۶ مورد در مرداد ماه و کمترین آن با ۴ مورد در فروردین ماه ثبت شده است.
عباسی تصریح کرد: طی این مدت شهرستان‌های ساری با ۱۱، آمل با ۹ و بابل با ۵ به ترتیب بیشترین و شهرستان‌های چالوس، سوادکوه و محموداباد هر کدام با یک فوتی کمترین موارد مرگ بر اثر حوادث کار را داشتند.
وی به تفکیک سن متوفیان گفت: بیشترین سن مربوط به افراد ۲۱ تا ۳۰ سال با ۱۵ فوتی و سنین بیش از ۶۱ سال با ۲ فوتی کمترین آمار طی این شش ماه گزارش شده است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان مازندران افزود: بر اساس آمار مراکز پزشکی قانونی استان طی شش ماه امسال ۴۳۰ (۴۰۰ مرد و ما بقی زن) مصدوم ناشی از حوادث کار به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد کاهش داشت.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباسی ارزش نهادن به جان انسان‌ها، داشتن برنامه ایمنی در کار، رعایت استاندارد‌ها و قوانین مربوطه، آموزش و ایجاد نظام اطلاع رسانی و عبرت از حوادثی که اتفاق افتاده را از مهمترین راهکار‌ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار دانست.
3/8/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود