رییس شورای اسلامی شهرآمل:امنیت و پیشرفت امروز را مدیون شهدا هستیم


رییس شورای اسلامی شهرآمل هفته دفاع مقدس را یادآور بزرگ‌ترین حماسه ملت ایران و نماد ایثار، مقاومت و پایمردی اعلام کرد وگفت: امروز هر آنچه در عرصه خدمت به مردم و آبادانی کشور داریم، مرهون رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان و خانواده‌های آنان است.
حسن مجیدی کیا، در مراسم یادواره شهدای شهرداری آمل که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد با تأکید بر اینکه شهدا سرمایه‌های ماندگار کشور هستند؛ خاطرنشان کرد: کشور امنیت و پیشرفت امروز را مرهون رشادت‌های شهیدانی است که با ایثار و ازخودگذشتگی، عزت ایران اسلامی را تضمین کردند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی تصریح کرد: ما تحت مدیریت شهدا هستیم و انشاءالله مدیون خون شهدا نباشیم.
رییس شورای اسلامی شهرآمل در پایان یادآور شد: اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل خدمت به مردم را وظیفه خود و در امتداد وصیت شهدا می دانند.
7/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود