شهردار آمل:منال تنها گزینه قطعی برای دفن زباله است


شهردار آمل منطقه «منال» را تنها گزینه قطعی برای دفن زباله شهری معرفی کرد و گفت: پاساکش ظرفیت محدودی برای دفع زباله دارد اما به دلیل موقوفه بودن با موانع قانونی روبه‌روست. در مقابل، منطقه «منال» هیچ‌گونه منع قانونی از سوی منابع طبیعی و محیط زیست ندارد و تنها تبعات اجتماعی آن باید مدیریت شود.
علی داودی اظهار داشت: اجرای قوانین شهری بدون مشارکت و هماهنگی همه بخش‌ها امکان‌پذیر نیست و همین مسئله گاهی باعث کندی در روند پروژه‌ها می‌شود.
وی تصریح کرد: انتخاب منال به‌عنوان مکان دفن و مدیریت پسماند، بهترین گزینه پیش‌روی شهر آمل است.
شهردار آمل با اشاره به پروژه مرمت و ساماندهی دروازه در میدان هزار سنگر گفت: این اثر ظرفیت تبدیل شدن به یکی از نمادهای گردشگری آمل را دارد.
داودی خاطرنشان کرد: هدف مدیریت شهری این است که دروازه میدان هزار سنگر به یک سازه شاخص و ماندگار برای شهروندان و گردشگران تبدیل شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی همچنین از روند اجرای طرح لکه‌گیری و آسفالت تاکید کرد: شهرداری آمل با برنامه‌ریزی مشخص، عملیات لکه‌گیری ۴ برابر و به نسبت ۹ سال گذشته آسفالت انجام شد ولی نیاز است کیفیت معابر و تسهیل در تردد شهروندان ارتقا یابد.
1/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود