مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل،۷۵ درصد محصول برنج از شالیزارهای آمل برداشت شد


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل، از برداشت ۷۵ درصدی محصول برنج از شالیزارهای این شهرستان خبر داد.
هادی‌زاده با اعلام این خبر افزود: با تلاش شبانه‌روزی کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی، تاکنون ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شهرستان آمل به میزان ۳۲۲۵۰ هکتار برداشت شده است.
وی در ادامه با اشاره به سطح زیر کشت ۴۳ هزار هکتاری شالیزارهای آمل، تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و استفاده از ارقام مرغوب برنج، انتظار می‌رود امسال شاهد افزایش کمی و کیفی محصول برنج در این شهرستان باشیم.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل، ضمن قدردانی از کشاورزان منطقه، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی شهرستان آمل، تمام تلاش خود را برای حمایت از کشاورزان و رفع مشکلات آنان به کار خواهد بست و از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، هادی‌زاده در پایان از کشاورزان خواست تا ضمن رعایت نکات فنی و بهداشتی، در برداشت محصول تسریع بخشند و از آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت محصول خودداری نمایند.
28/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود