فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل:خبرنگاران نقش مهم و اثرگذاری در تقویت روحیه مقاومت و آگاهی‌بخشی به جامعه دارند


فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل به مناسبت روز خبرنگار ضمن تقدیر از تلاش‌های خبرنگاران، بر اهمیت نقش آنان در انعکاس واقعیت‌ها، ایجاد همدلی و همراهی مردم در مواجهه با چالش‌های کشور تأکید کرد.
سرهنگ عابدین داغمه چی در گرامیداشت روز خبرنگار و طی اردوی فرهنگی تفریحی که به همت بسیج رسانه این شهرستان در چالوس برگزار شد، در نشست صمیمی با تعدادی از خبرنگاران و اصحاب رسانه یاد و خاطره شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و دیگر شهدای عرصه خبر و رسانه گرامی را داشت و افزود: خبرنگاران در همه عرصه‌ها به معنای واقعی کلمه نقش مهم و اثرگذاری در تقویت روحیه مقاومت و آگاهی‌بخشی به جامعه دارند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی ضمن قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران در طول سال، اظهار کرد: خبرنگاران با وجود سختی‌های فراوان، رسالت خود را با دقت و تعهد انجام می‌دهند.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل، همچنین به نقش خبرنگاران در جنگ دوازده روزه اشاره کرد و گفت: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه یکی از پرافتخارترین صحنه‌های وفاداری و عشق به میهن را رقم زدند و با فداکاری، خلاقیت و روحیه انقلابی، نقش کلیدی در آرامش روانی جامعه و انسجام ملی ایفا کردند.
سرهنگ داغمه چی تاکید کرد: حقیقتاً این رسانه بود که آرامش را به مردم بازگرداند. خبرنگاران و رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه با همه توان از کشور حمایت کردند و با تقویت روحیه مردم، در شکل‌گیری انسجام و وحدت ملی نقش مؤثری داشتند.

وی با تبریک روز خبرنگار ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همکاری بیش از پیش، شاهد تحقق رسالت اطلاع‌رسانی شفاف، صادقانه و اثرگذار در جامعه باشیم.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل، در پایان از همکاری رسانه‌ها و خبرنگاران با مجموعه سپاه و بسیج در یکسال گذشته قدردانی و به دلیل اهمیت اطلاع رسانی بر تداوم آن تاکید کرد.
20/5/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود