سرپرست جهاد کشاورزی آمل:تولید گیلاس در آمل به ۳۰ هزار تن رسید


سرپرست جهاد کشاورزی آمل از پیش‌بینی تولید ۳۰ هزار تن گیلاس در باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: با ۱۹۳۰ هکتار باغ زیر کشت و رعایت اصول باغبانی، تولید این محصول در سال ۱۴۰۴ به حدود ۳۰ هزار تن خواهد رسید.
هادی‌زاده با اعلام خبر برداشت ۹۰ درصدی محصول گیلاس از باغات شهرستان، بر حمایت این سازمان از تولیدکنندگان بخش کشاورزی تأکید کرد و اظهار داشت: با تلاش کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی، خوشبختانه شاهد برداشت قابل توجهی از محصول گیلاس در شهرستان آمل هستیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: سطح زیر کشت باغات گیلاس در شهرستان آمل حدود ۱۹۳۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۴ با ادامه این روند و رعایت اصول به باغی، میزان تولید گیلاس به حدود ۳۰ هزار تن برسد.
سرپرست جهاد کشاورزی آمل با اشاره به کیفیت بالای گیلاس تولیدی در این شهرستان، تصریح کرد: گیلاس آمل به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و استفاده از روش‌های نوین باغداری، از طعم و کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است و علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، قابلیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد.
24/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود