معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران؛جشنواره خوارزمی حوزه تربیت بدنی در آمل برگزار می شود


معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران از برگزاری جشنواره خوارزمی در حوزه تربیت بدنی و سلامت در شهرستان آمل خبر داد.
غلامعلی سهرابی با اشاره به روند برگزاری این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره در سطح شهرستانی برگزار می‌شود و منتخبین این مرحله، در دو روز و در دو بخش پسران و دختران با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
وی افزود: جشنواره در دو بخش علمی و عملی برگزار می‌شود. در بخش علمی، پس از پذیرش دانش‌آموزان، آزمون‌هایی تخصصی از آنان به عمل می‌آید و سپس وارد بخش عملی رقابت می‌شوند.
سهرابی با بیان اینکه در بخش پسران بیش از ۲۵ دانش‌آموز حضور دارند، گفت: امروز شاهد رقابت این عزیزان هستیم و در بخش دختران نیز بیش از ۴۰ دانش‌آموز از حوزه تربیت‌بدنی و سلامت فردا به رقابت خواهند پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران در پایان ابراز امیدواری کرد با برگزاری موفق این جشنواره، منتخبان نهایی برای مراحل بالاتر معرفی شوند.
۱۴۰۴/۴/۲۳

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود