مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران:۲۰ پروژه آموزشی بزرگ مقیاس در مازندران تخریبی است


مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران گفت: ۲۰ پروژه تخریبی مقیاس بزرگ در حوزه آموزشی وجود دارد که باید نوسازی و بازسازی شود.
مهدی استادیان در کارگاه آموزشی نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان، از اجرای جدی برنامه‌های دولت برای گسترش عدالت در فضاهای آموزشی خبر داد و گفت: نهضت توسعه یکی از برنامه‌های ۱۴ گانه رئیس‌جمهور است که از روزهای ابتدایی آغاز به‌کار دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت و شخص رئیس‌جمهور پیگیر تحقق این امر است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی با اشاره به وضعیت پروژه‌های عمرانی در حوزه آموزش و پرورش مازندران گفت: در حال حاضر ۸۸ پروژه مدرسه‌سازی در طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی استان داریم که از این تعداد، هفت پروژه به بهره‌برداری رسیده، هشت پروژه دیگر نیز در آستانه افتتاح است. همچنین به دستور استاندار مازندران، ساخت ۱۷ پروژه دوکلاسه و سه‌کلاسه نیز آغاز شده است.
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران از وجود ۲۰ پروژه تخریبی بزرگ‌مقیاس در استان خبر داد و افزود: تقریباً در هر شهرستان یک مدرسه تخریبی در حال بازسازی است. همچنین ۲۰ مدرسه با تراکم دانش‌آموزی بیش از ۳۵ نفر شناسایی شده‌اند که در اولویت رسیدگی قرار دارند.
22/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود