استاندار مازندران در بازدید از پروژه پسماند شهرستان نور خبر داد؛۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح پسماند، تخصیص یافت


دکتر یونسی استاندار مازندران در جریان سفر خود به شهرستان نور و بازدید از مسیر پسماند این شهرستان با اشاره به برنامه‌های جدید پیش‌رو برای مدیریت پسماند استان، گفت: ما با رویکردی نوین و مبتنی بر تفکر و روش‌های علمی به ساماندهی پسماند در استان پرداخته‌ایم و این طرح‌ها در چندین شهرستان آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود که طی چهار تا شش ماه آینده، با بهره‌گیری از فناوری‌های جدید، خدمات بهینه ای را در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به ظرفیت ۲۵۰ تنی پروژه پسماند، افزود: با پوشش‌دهی لندفیل‌ها و احداث حوضچه‌های تصفیه فاضلاب و شیرابه (لاگن‌ها)، این سایت به‌طور کامل تکمیل خواهد شد.
بیژن پولادی در ادامه بیان کرد: همچنین، به‌منظور ارتقاء ظرفیت پذیرش و تعدیل آلاینده‌های زیست‌محیطی، تمامی اقدامات لازم برای استانداردسازی آن انجام خواهد شد؛ هدف این است که پیش از فرا رسیدن فصل زمستان، پروژه به بهره‌برداری کامل برسد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی در پایان با توجه به محدودیت‌های مالی موجود اظهار داشت: در شرایط کنونی از ظرفیت بخش خصوصی برای تأمین هزینه‌ها استفاده شده است. همچنین، جاده دسترسی به سایت پسماند که به دلیل وضعیت نامناسب و خرابی‌های فراوان، نیازمند ترمیم فوری است، با همکاری وزارت کشور و شهرداری مورد بازسازی قرار خواهد گرفت. این اقدامات برای تسهیل دسترسی و بهبود شرایط اجرایی پروژه انجام خواهد شد.
21/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود