فرمانده انتظامی نور:زن جوان به دست همسرش در نور به قتل رسید


فرمانده انتظامی نور از وقوع یک فقره قتل عمد زن جوان به دست همسرش و دستگیری قاتل در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ کارآگاه احمد امینی افزود: در پی اعلام خبر قتل خانمی در بخش بلده شهرستان نور به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی بیان کرد: جهت برسی زوایای پنهان این قتل، همسر مقتول به پلیس آگاهی احضار و در بازجویی‌های اولیه منکر بیان حقیقت شد و با توجه به اظهارات ضد و نقیض، ناچار لب به اعتراف گشود و به قتل همسر خود با طناب دار اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی نور با بیان اینکه متهم علت و انگیزه قتل همسرش را اختلافات شدید خانوادگی عنوان کرد، گفت: قاتل با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شد.
21/1/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود