عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی:قیمت مرغ به نقطه تعادل رسید


عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: تقاضای بازار مصرف مرغ باتوجه به ماه رمضان و نوروز تغییر کرد و قیمت‌ها به نقطه تعادلی رسید که ادامه همین مهم تولید پایدار مرغ را رقم می‌زند.

عطاءالله حسن‌زاده، اظهار کرد: باتوجه به وضعیت جوجه‌ریزی طی ماه‌های دی و بهمن‌ توانستیم بازار نوروزی که با ماه مبارک رمضان مقارن شده را پوشش دهیم.
وی با بیان اینکه جوجه‌ریزی براساس نیاز بازار مصرف انجام شد، افزود: طی سه ماه گذشته مرغداران متضرر شدند و تولید ما بیش از نیاز بود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی تصریح کرد: باتوجه به اینکه حجم بالای تولید و این موضوع که صادرات هم انجام نمی‌شد، تولیدکنندگان نسبت به هزینه تمام شده، مرغ را با قیمت پایین‌تر از تولید عرضه کردند و همین موضوع موجب متضرر شدن مرغداران شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران بیان کرد: با اعلام کالابرگ و شرایط نزدیک شدن عید تقاضای بازار تغییر کرد و قیمت‌ها به نقطه تعادلی رسید که ادامه همین مهم تولید پایدار مرغ را رقم می‌زند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، حسن‌زاده خاطرنشان کرد: برای اینکه در بازار شاهد تلاطم نباشیم باید نگرانی برای تولید نباید وجود نداشته باشد و قیمت به نقطه تعادلی برسد تا مرغداران متضرر نشوند.
4/1/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود