عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: تقاضای بازار مصرف مرغ باتوجه به ماه رمضان و نوروز تغییر کرد و قیمتها به نقطه تعادلی رسید که ادامه همین مهم تولید پایدار مرغ را رقم میزند.
عطاءالله حسنزاده، اظهار کرد: باتوجه به وضعیت جوجهریزی طی ماههای دی و بهمن توانستیم بازار نوروزی که با ماه مبارک رمضان مقارن شده را پوشش دهیم.
وی با بیان اینکه جوجهریزی براساس نیاز بازار مصرف انجام شد، افزود: طی سه ماه گذشته مرغداران متضرر شدند و تولید ما بیش از نیاز بود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی تصریح کرد: باتوجه به اینکه حجم بالای تولید و این موضوع که صادرات هم انجام نمیشد، تولیدکنندگان نسبت به هزینه تمام شده، مرغ را با قیمت پایینتر از تولید عرضه کردند و همین موضوع موجب متضرر شدن مرغداران شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران بیان کرد: با اعلام کالابرگ و شرایط نزدیک شدن عید تقاضای بازار تغییر کرد و قیمتها به نقطه تعادلی رسید که ادامه همین مهم تولید پایدار مرغ را رقم میزند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، حسنزاده خاطرنشان کرد: برای اینکه در بازار شاهد تلاطم نباشیم باید نگرانی برای تولید نباید وجود نداشته باشد و قیمت به نقطه تعادلی برسد تا مرغداران متضرر نشوند.
4/1/1404