اطفا حریق عرصه مرتعی در منطقه لاریجان

مأمورین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل در اقدامی به موقع، با اطفا حریق در عرصه ملی مرتعی در منطقه پلور بخش لاریجان، مانع از گسترش آن شدند.
مأمورین یگان حفاظت منابع طبیعی آمل و سرجنگلبانی لاریجان در اقدامی به موقع، حریق در مرتع قاضی مزرعه منطقه پلور را اطفا نمودند.
در این عملیات اطفا حریق که شهرداری رینه، دهیاری پلور، همیاران طبیعت و نیروهای مردمی نیز همکاری داشتند، مأمورین منابع طبیعی با حضور به موقع و کنترل و اطفا حریق، مانع از گسترش حریق و سرایت آن در دیگر نقاط شدند.
براساس این گزارش؛ مطابق برآورد اولیه، حدود ۵ هکتار از اراضی ملی مرتعی طعمه حریق شد‌.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز؛ همیاران طبیعت در صورت مشاهده حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی می‌توانند از طریق شماره‌های تماس 1504 و 139 یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع نمایند.

1403/05/16

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود