دربازی‌های مرحله یک چهارم نهایی لیگ برتر بسکتبال کشور

کاله مازندران، ذوب آهن را در بازی سوم ۱۰۰ تایی کرد
تیم کاله مازندران پس از دو شکست برابر تیم ذوب آهن اصفهان درمرحله یک چهارم نهایی و حذفی لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور، در بازی سوم این تیم را درآمل ۱۰۰ تایی کرد.
دراین بازی که درحضور حدود هزار تماشاگر آملی در سالن ورزشی پیامبراعظم این شهر برگزار شد، شاگردان «محمدرضا نوری» در تیم کاله مازندران با نتیجه ۱۰۵ بر ۸۰ تیم ذوب آهن را شکست دادند.
کاله‌ای‌ها دراین بازی که با میدان دادن به بازیکنان ملی پوش با ترکیبی از بازیکنان جوان برابر ملی پوشان تیم ذوب آهن صف آرایی کرده بودند، نمایش قابل قبولی ارائه دهند و در هر چهار دست این مسابقه برتری امتیازی و میدان را دراختیار داشتند.
در این بازی «امیرحسین یازرلو» بازیکن تیم کاله مازندران با کسب ۳۰ امتیاز، ۳ پاس گل، ۳ توپ ربایی و کارایی ۳۱ بهترین بازیکن بود.
دو تیم کاله مازندران و ذوب آهن اصفهان در حالی درمرحله حذفی این مسابقات حریف یکدیگر شدند که ذوب آهن در رده دوم و کاله در رده هفتم جدول گروهی مسابقات قرار گرفته بودند.
شاگردان«مهران حاتمی» در تیم ذوب آهن اصفهان در دو بازی قبلی که در خانه از تیم کاله میزبانی کرده بودند، این تیم را شکست داده بود امیدوار به کسب پیروزی در بازی سوم و صعود به جمع چهار تیم پایانی لیگ بودند.
با پیروزی تیم کاله دربازی سوم، جدال سرنوشت ساز دو تیم دربازی چهارم که روز دوشنبه ۲۷ فروردین در آمل برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.
در صورت پیروزی تیم ذوب آهن برابر تیم کاله، نماینده اصفهان با سه پیروزی صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور را جشن خواهد گرفت.
اما در صورت پیروزی تیم کاله مازندران در بازی چهارم برابر تیم ذوب آهن اصفهان، سرنوشت صعود دو تیم به بازی پنجم کشیده خواهد شد، که این مسابقه ۲ اردیبهشت به میزبانی تیم ذوب آهن در اصفهان برگزار خواهد شد.
ملاک برتری و صعود به مرحله نیمه نهایی و چهار تیم برتر، ۳ برد از ۵ مسابقه است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، تیم کاله مازندران درفصل گذشته این مسابقات، نائب قهرمانی لیگ برتر را پس از تیم شهرداری گرگان که قهرمان شده بود، کسب کرد.

1403/1/26

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود