مدیرکل مدیریت بحران مازندران:۱۹۰ کیلومتر از رودخانه‌های مازندران لایروبی و ساماندهی شدند


مدیرکل مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه تاکنون ۱۹۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان لایروبی و ساماندهی شد، گفت: براساس برنامه تا پایان سال آینده، ۸۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان باید ساماندهی و لایروبی شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، حسینعلی محمدی با بیان اینکه اهمیت ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های بر کسی پوشیده نیست، گفت: انجام عملیات ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های استان کماکان ادامه دارد.
وی بیان کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته هدف‌گذاری ما ساماندهی و لایروبی حدود ۸۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان طی مدت دو سال یعنی پایان سال ۱۴۰۳ است.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران یادآور شد: تاکنون ۱۹۰ کیلومتر از طول رودخانه‌های استان ساماندهی و لایروبی شده است.
محمدی گفت: در بحث لایروبی و ساماندهی رودخانه هم از بندهای اعتبارات ملی و هم از ظرفیتی که شهرداری‌ها دارند، بهره می‌گیریم.

1402/11/1

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود