عضو شورای اسلامی شهر آمل:ساماندهی رودخانه هراز از اولویت هاست


عضو شورای اسلامی شهر آمل به پروژه ساماندهی رودخانه هراز اشاره کرد و گفت: رودخانه کبیر هراز به طول 8 کیلومتر از وسط شهر آمل می گذرد و نعمتی است که در استان های شمالی و کشور با توجه به پرآب بودنش بی سابقه است ولی متاسفانه در حال حاضر از نقمت آن بهره می بریم .
مهندس علیرضا ایراندوست ساماندهی رودخانه هراز را مهم دانست و افزود: سیاست شورا چه در گذشته و چه در این دوره بر این بوده تا ساماندهی این رودخانه انجام شود و به همین منظور دیواره سازی بخشی از رودخانه از پل میربزرگ تا پل چهارم در فاز اول انجام شد وبا پیگیری این دوره از شورا دیواره سازی بخشی دیگر و پارک مینیاتوری همین مسیر انجام شد .
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی با بیان اینکه در بخشی دیگر از پل میربزرگ تا کمربندی هراز در فاز دیگر به طول چهار و نیم کیلومتر تفاهم نامه ای با آب منطقه ای، شورا و شهرداری به امضا رسیده و در حال نهایی شدن است خاطرنشان کرد: برخی از کارها می طلبد که مجموعه مسئولین شهری، شورا و مدیریت شهری در کنار هم باشند تا کارها بهتر انجام شود،اگر این طرح نهایی و اجرا شود بسیاری از مشکلات 45 ساله اهالی این منطقه، کوچه شهرام و محورهای مربوط به رودخانه هراز حل خواهد شد .

1402/10/15

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود