سند فرهنگی مازندران رونمایی می شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تاکید بر اولویت فرهنگ در عرصه حکمرانی تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در این عرصه ستود و گفت: سند مهندسی فرهنگی رونمایی می شود.
روح الله سلگی در نشست با رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران لزوم تدوین تقویم فرهنگی در مازندران را یادآور شد و با اشاره به نقش دبیری شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها توسط رؤسای ارشاد که باید نگاه دقیق و مسئولانه ای به آسیب‌های این حوزه داشته باشند؛ افزود: اهتمام جدی برای تقویت فرهنگ بومی و محلی و ایجاد نشاط اجتماعی و غنای روز مازندران که به همت دولت سیزدهم در تقویم رسمی کشور به ثبت رسید، از مأموریت‌های مهم رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان است.
وی با اشاره به چالش‌های فرهنگی مازندران افزود: تردیدی نیست که بخشی از چالش‌های پیدا و پنهان ما در حوزه فرهنگی تحت تأثیر نفوذ و طراحی فرهنگی دشمن با هدف انحطاط در استان‌های شمالی شکل گرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران ادامه داد: القا سبک زندگی وارداتی و نفوذ و رسوخ خرده فرهنگ‌ها، چالش‌های عمده استان در حوزه فرهنگی به شمار می‌روند.
سلگی با انتقاد از بی تحرکی فرهنگی دولت‌های قبل در این استان خاطر نشان کرد: طی سالیان گذشته هیچ سند بالادستی استانی و نقشه راه فرهنگی در استان تدوین نشده است.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی تصریح کرد: ظرف دو ماه آینده از اطلس فرهنگی و تا پایان سال جاری از سند مهندسی فرهنگی استان رونمایی خواهد شد.

1402/6/20

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود