آغاز طرح پایش بیماری ویروسی KHV در مزارع پرورش ماهیان گرم آبی شهرستان آمل

رئیس اداره دامپزشکی آمل با اعلام این خبر گفت: هر ساله از اواسط اردیبهشت با توجه به افزایش دمای آب و به تبع آن احتمال رخداد بیماری KHV اکیپ‌های از کارشناسان این اداره جهت پایش و نمونه برداری از ماهیان مزارع و آب بندان های پرورش ماهی گرمابی سطح شهرستان به این مزارع اعزام می گردند.
رسولی زاده با اشاره به اینکه این بیماری یک بیماری ویروسی اخطار کردنی است که در دمای بین ۱۶ تا ۲۵ درجه سانتیگراد در بین ماهیان گرمابی شایع می گردد، افزود: گونه کپور معمولی به این بیماری بسیار حساس است و تلفات بالایی را در صورت بروز این بیماری در این گونه ی ماهی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: از علایم بیماری فرورفتگی چشم ها، زخم های جلدی، خونریزی روی پوست و باله ها و رنگ پریدگی آبشش ها می باشد.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان آمل، دکتر رسولی زاده در پایان توصیه کرد با توجه به اینکه این بیماری درمان ندارد، رعایت اصول پیشگیری و امنیت زیستی از جمله کنترل ترددها، قرنطینه ماهیان ورودی و استفاده از ضد عفونی کننده ها، کاهش عوامل استرس زا، شستشو و ضدعفونی خودروهای حمل ماهی بسیار حائز اهمیت می باشد.

1402/3/7

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه , بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :