معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل:
بهره برداری 64 طرح عمرانی، تولیدی و خدماتی با اعتبار 45 میلیارد تومان در هفته دولت در شهرستان آمل
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت: هفته دولت امسال ۶۴ طرح عمرانی، تولیدی و خدماتی در شهرستان امل به بهرهبرداری می رسد.
به گزارش خبرنگار صبح آمل، سید جعفر رسولی در حاشیه جلسه شورای اداری در گفت و گو با خبرنگار صبح آمل با اعلام این خبرگفت: هزینه اجرای این طرح ها حدود ۴۵ میلیارد تومان می باشد.
وی با بیان اینکه ۵۳ طرح آماده بهره برداری در آمل در زمینه عمرانی استاظهار داشت: این طرحها با اعتباری بالغ بر۲۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان تکمیل شده است که با بهره برداری این پروژه های عمرانی حدود ۱۳ هزار و ۳۵۰ خانوار در ۳۹ روستای این شهرستان و شهروندان آمل از این طرح ها برخوردار می شوند..
فرماندار آمل تصریح کرد: ۱۱ طرح آماده افتتاح هم در زمینه تولیدی است که برای اجرای آنها حدود ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری هزینه شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل در خصوص اختصاص تسهیلات کرونایی نیز خاطرنشان کرد: در وضعیت فعلی ،130 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به آسیب دیدگان بنگاههای تولیدی شهرستان آمل با سود 12% پرداخت گردید همچنین 113 میلیارد تومان به واحدهای آسیب دیده توسط بانکها به رانندگان تاکسی ـ کسبه ها پرداخت گردید که بالاترین آمار رتبه در سطح استان در جذب تسهیلات را داشتیم.
رسولی همچنین از افتتاح ۲ واحد مسکن خانواده های معلول و پارک روستایی هم طی هفته دولت در آمل خبر داد.
وی افزود: در شهرستان آمل 40 سازمان مردم نهاد فعالیت می کنند که در ظاهر شاید تعداد سمن ها کم باشد اما بازوی پرتوان برای نظام هستند و باید به خوبی از ظرفیت مردمی استفاده کنیم.
رسولی در ادامه با تاکید بر اینکه خطر کرونا در شهرستان همچنان وجود دارد؛ خاطرنشان کرد: در زمان شیوع مرحله اول کرونا 140 فوتی داشتیم که در مرحله دوم به 400 نفر افزایش پیدا کرد و اگر شهرستان دوباره رها شود و مردم رعایت نکنند تعداد فوتی ها چندین برابر خواهد شد.
30مرداد99
پایگاه خبری صبح آمل
