درود بر همراهان گرامی
از امروز قصد داریم طرز تهیه غذاهایی را که دوست دارید با فنون و رموز اون به شما آموزش بدیم.
لطفا ذیل همین پست سوال كنيد و يا هر غذايي را كه تمايل داريد از نحوه پخت و رموز آن مطلع بشيد اعلام كنيد با كمال ميل توضيح خواهيم داد.
امروز ٩٩/١/١٢ ميرزا قاسمي شايد همه تقريبا با اين غذاي خوش مزه آشنا باشند مهد اين غذا گيلان بوده ولي امروز تقريبا همه جا ميشه اون رو تو رستوران ها و حتي تو قفسه هاي سوپر ماركت ها پيدا كرد اما پخت حرفه اي اون در طعم و بوي اون بسيار اهميت داره بادمجان كبابي -گوجه فرنگيي پوست كنده -سير حبه -تخم مرغ. روغن اجزاي اصلي اين غذا هستند بادمجان را به سيخ بكشيد روي گاز يا منقل كباب كنيد
فنون
👈زماني كه تعغيير رنگ داد و بادمجان شل شد و حالت پخته كبابي پيدا كرد از روي آتيش برداريد زير شير آب سرد به راحتي پوست آن را بكنيد دقت كنيد بادمجان هنگام كباب شدن نبايد بسوزد و خشك شود حالت پخته كبابي ايده آل براي ميرزاقاسمي هست
👈گوجه فرنگي رو با چاقوي تيز پوست بكنيد يا درسته در آب جوش بذاريد كه پوست اون جدا بشه
👈سير رو حبه پوست بكنيد له كنيد يا خيلي ريز خورد كنيد حالا سير رو در روغن تفت بديد تا حد طلايي كه نرم بشه نبايد سياه و سفت بشه بادمجان را با چاقو خرد كنيد به اصطلاح كاردي بشه به سير. اضافه كنيد و هم بزنيد فنون
👈نصف استكان آب جوش اضافه كنيد تا بافت نرم پيدا كند گوجه رو نگيني خورد كنيداضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا سير و بادمجان و گوجه حالت تفت و پخته پيدا كند فنون
👈وقتي حالت قل زدن در پختن پيدا كرد و حباب از لابلاي اين مخلوط ايجاد شد بايد تخم مرغ رو به اون اضافه كنيم. اما رموز اصلي
👈اينجاست تخم مرغ رو جدا گانه حالت نيمرو نيمه تمام جداگانه آماده و هم زده آن را به مخلوط اضافه كنيم چون تخم مرغ مستقيم داخل مخلوط ميرزاقاسمي حالت املت پيدا ميكنه حالا ميرزاقاسمي حرفه اي شما با طعم دودي و سير حاضره. نوش جان با برنج و نون ميشه اونو رو ميل كنيد.