Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

گزارش اختصاصی صبح آمل از شروع نهضت آسفالت در شهر آمل

رییس شورای اسلامی شهر آمل در جلسه رسمی شورا ؛

عزم شورا و شهرداری آمل برای اجرای نهضت آسفالت جدی است

h033رییس شورای اسلامی شهر آمل در جلسه رسمی شورا گفت: اجرای طرح نهضت آسفالت در سطح شهر در کنار اجرای پروژه های کلان عمرانی از جمله اقدامات مهم و زیرساختی است که امید می رود با اجرای آن شاهد توسعه و آبادانی بیش از پیش شهر آمل باشیم.

اسدا… تورنگ با بیان اینکه عزم شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل برای اجرای نهضت آسفالت جدی است؛ اظهار داشت: زیرسازی و آسفالت معابر یکی از خواسته ها و مطالبات همیشگی شهروندان بوده و اجرایی شدن نهضت آسفالت نوید بخش جلب رضایت مندی عمومی و برداشتن گام هایی در جهت رفع مشکلات و توسعه پایدار شهر می باشد.

وی افزود: در سال گذشته در زمان تنظیم بودجه شهرداری برای اجرای نهضت آسفالت بودجه مصوب کردیم که بر اساس آن میزان قابل توجهی از معابر و کوچه های سطح شهر آسفالت شد.

رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه داشتن معابر با آسفالت خوب حق شهروندان عزیز آملی است و شورا و شهرداری تمام همت خود را برای این مهم به کار بسته است، تصریح کرد: با توجه به اینکه از عمر آسفالت برخی خیابان ها و معابر آمل بیش از دو یا سه دهه می گذرد و سیاست های عمرانی، خدماتی و رفاهی شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل در راستای تامین رضایت شهروندان، آسفالت و روکش خیابان های اصلی و فرعی می باشد در سال ۹۵ به صورت جدی آن را ادامه خواهیم داد.

تورنگ با بیان اینکه متاسفانه بیشتر مواقع با وجود اعلام قبلی شهرداری، برخی از ادارات حفار بلافاصله بعد از آسفالت خیابان ها توسط شهرداری، اقدام به حفاری این خیابان ها می نمایند ادامه داد: این امر علاوه بر دوباره کاری آسفالت موجب تحمیل ضررهای زیادی به مجموعه شهرداری و افت کیفی آسفالت می شود.

اکبر یوسفی نژاد، مسئول کمیسیون فنی شورای اسلامی شهر آمل نیز در این جلسه گفت: در راستای خدمت صادقانه به شهروندان و توسعه، عمران و آبادانی شهر آمل، در اواخر سال ۹۴ عملیات عمرانی نهضت روکش آسفالت در خیابان های اصلی و کوچه های پر تردد شروع و نگاه ما در این امر به کلیه نقاط شهر بوده تا طعم و حلاوت یکسان خدمات رسانی مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری به مشام کلیه شهروندان برسد.

نماینده شورا در سازمان عمران شهرداری آمل افزود: خدمات رسانی برای همشهریان عزیز در عرصه آبادانی وظیفه ذاتی شورای اسلامی شهر و شهرداری می باشد فلذا عزم و اراده شورای دوره چهارم در زمینه آسفالت جزو پروژه های دارای اولویت در سال های ۹۴ و ۹۵ می باشد.

مسئول کمیسیون فنی شورای اسلامی شهر آمل افزود: این شورا با هماهنگی شهردار آمل در فاز اول حدود ۲۰ منطقه از شهر را انتخاب و در حال اجرای روکش آسفالت توسط سازمان خدوم و زحمتکش عمران می باشد، سازمانی که هر پروژه ای با هر وسعت در هر زمینه تخصصی به عهده آن گذاشته می شود با افتخار و با قدرت با مدیریت دلسوز و توانای مهندس حسنی با دستور کار شهردار صورت می گیرد.

نماینده شورا در سازمان عمران شهرداری آمل افزود: با توجه به اینکه روکش آسفالت در روز صورت می گیرد از همشهریان عزیز تقاضا داریم همکاری های لازم را برای اجرای روکش آسفالت فراهم نموده و این مجموعه را یاری کنند تا یک کار عمرانی ماندگار در این زمینه صورت گیرد.

صبح آمل در گفتگوی اختصاصی با مسعود تسلیمی، نایب رییس شورای اسلامی شهر آمل و اکبر یوسفی نژاد مسئول کمیسیون فنی این شورا  خبر می دهد:

یکی از وظایف مهم کمیسیون فنی، نظارت بر عملکرد عمرانی شهرداری و شناسایی نقاط توسعه نیافته و ارائه طرح و برنامه برای ساماندهی عمران شهری می باشد که باید این مهم در دستور کار قرار می گرفت. همچنین اجرای عملیات لکه گیری و آسفالت در معابر اصلی و فرعی شهر نیز از وظایف ذاتی این کمیسیون می باشد که باید به این نیز پرداخت. ولی موفقیت در اجرای این طرحها منوط به همدلی و همکاری شورا و شهرداری و سازمانهای ذیربط می باشد تا درصد پیشرفت آن نیز به بالاترین درجه نهایی برسد که این مهم از خواسته های به حق مردمی است که به موقع و با توجه به شرایط کنونی اقتصادی عوارض خود را پرداخت و خواهان شهری زیبا می باشند. بنابر این صبح آمل با توجه به رسالت ذاتی خود بر آن شد تا در راستای اطلاع رسانی نسبت به چاپ و انعکاس اخبار شورا و شهرداری به این مهم بپردازد و آن را در اختیار شهروندان عزیز که صاحبان اصلی شهر می باشند، قرار دهد.

 اواخر سال 94 دیگر باید کار آسفالت را شروع می کردیم چرا که پروژه تملکی سنگینی نداشتیم

مسعود تسلیمی نایب رییس شورای اسلامی شهر آمل، با بیان اینکه نهضت آسفالت از شورای دوم و از مناطق نه گانه شروع شد؛ گفت: در پایان دوره سوم این تعداد، به دوازده گانه افزایش یافت و این عزم در شورای چهارم هم وجود داشت و همان ابتدای امر و در شهریور 92 آسفالت را شروع کردیم و مناطق را به 17 گانه افزایش دادیم که بنا به اولویت دو منطقه دیگر نیز به آن اضافه و 19 منطقه بسته شد.

وی با اشاره به اینکه طی مکاتبات به عمل آمده بین شهرداری و شورای اسلامی شهر یکی از امور مهم آسفالت و تملک بلوار ولایت بود؛ تصریح کرد: آسفالت هزینه بر بود و ما باید انتخاب می کردیم که از 40 میلیارد تومان اعتبار بلوار ولایت، 20 میلیارد تومان هزینه همین بلوار و ما بقی را صرف نهضت آسفالت و تمام مناطق بیست گانه را آسفالت کنیم و شرمنده مردم هم نباشیم و امروز بلوار ولایت هنوز آزاد نشده باشد. تصمیم این بود که با قدرت در بلوار ولایت جلو برویم و پروژه را به پایان برسانیم و بعد پروژه نهضت آسفالت را ادامه می دادیم ولی اواخر سال 94 دیگر باید کار آسفالت را شروع می کردیم چرا که پروژه تملکی سنگینی نداشتیم.

نایب رییس شورای اسلامی شهر آمل، خاطرنشان کرد: در فرآیند آسفالت دو بحث مطرح می باشد و آن اینکه دستگاهها و تکنولوژی آن قدیمی است و شایدکیفیت بسیار خوب را نداشته باشد و دوم جابجایی دستگاهها هزینه بر است و همه آنهایی که دست اندرکارند به این موضوع واقفند.

تسلیمی با تاکید بر اینکه آسفالت مناطق 20 گانه در اولویت ما قرار دارد؛ خاطرنشان کرد: طی نشست های مختلف قرار شد شش ماهه اول نهضت اسفالت در شهرستان آمل به پایان برسد که این مهم بستگی به تامین قیر و آسفالت و همچنین توان مالی در گرفتن پیمانکار دوم برای تسریع در این کار دارد ولی باید امکانات مان را در آنجا ببینیم که آیا کارخانه قدیم توان تغذیه این را دارد و وضعیت درآمدی مان به ما اجازه می دهد که در هر دو جهت بتوانیم کار انجام دهیم و از آنجائیکه تا به حال این کار صورت نگرفته و الان نیز بر اساس اولویت بندی دارد پیش می رود.  اگر افراد هر نوع بحثی روی مناطق 19 گانه اولویت دار بکنند در واقع می خواهند سنگ اندازی کنند و جلوی این نهضت را بگیرند.

وی با بیان اینکه شش ماهه نخست سال بهترین فرصت برای پایان نهضت آسفالت است، بیان کرد: مناطق اولویت دار مشخص هستند و در اولویت ها اولویت تر نداریم و قرار است شش ماهه این کار جمع شود ولی ما تایم پایان کار را سال 95 گذاشتیم.

تسلیمی گفت: کوچه فجر 16 جزو اولویت اصلی ماست و قرار است دستگاههای سبک ما به آنجا عزیمت و به صورت ویژه کارش را تمام کنند.

مسئول کمیسیون فنی شورای اسلامی شهر آمل، گفت: یکی از سیاستهای کلی شورای اسلامی شهر و شهرداری که جزو وظایف ذاتی این مجموعه می باشد خدمات رسانی در امر عمرانی «روکش آسفالت و لکه گیری» می باشد.

اکبر یوسفی نژاد؛ اظهار داشت: کار روکش آسفالت بر عهده سازمان عمران که اکثریت نیروهایش فنی هستند گذاشته شد و در خصوص نواقصات آسفالت در کوچه و معابر دو سیکل اتفاق می افتد یک اینکه شهروندان عزیز با توجه به مشکلات منطقه خود به شهرداری یا شورا مراجعه می کنند و با بررسی هایی به عمل آمده در کمیسیون فنی مطرح و پس از بازدیدهای انجام شده در دستور کار قرار می گیرد و در این راستا معمولا نگاه شورا به عنوان نماینده مردم در امر آبادانی شهر مثبت می باشد. نکته بعدی اینکه زمانی که به عنوان نماینده مردم در محلات عبور و این مسائل را لمس می کنند خودشان هم پیشنهاد می دهند که این کار انجام شود.

وی به بحث هزینه ها اشاره کرد و گفت: جابجایی ماشین آلات و ادوات در محلاتی که به هم نزدیکترند بهتر صورت می گیرد و این به ما در کاهش هزینه ها کمک می کند.

مسئول کمیسیون فنی شورای اسلامی شهر آمل، خاطرنشان کرد: در پایان سال 94 ابتدای امر دستگاهها در خیابان نور مستقر بود و قبل از اینکه نهضت آسفالت 19 گانه اتفاق بیافتد بر اساس قراردادهای شهرداری با سازمان عمران با توجه به مصوباتی که داشت و خیابان نور هم که جزو یکی از مناطق یاد شده بود همان جا ادامه آن قراردادها، کار را انجام دادیم. پس از آن دستگاهها را به خیابان طالب آملی دریای 40 و حوالی کوچه جمشیدی انتقال دادیم.

یوسفی نژاد با بیان اینکه با  توجه به امکانات محدودمان سعی کردیم این امر را بالسویه برای کل مناطق در نظر بگیریم؛ گفت: فاز اول شامل خیابان نور، طالب آملی، امام رضا(ع) و خیابانهایی که منشعب از خیابان اصلی است مثل «ملت آباد و دباغچال» می باشد و خدای ناکرده اعضای شورا نگاهی نسبت به منطقه خاص ندارند.

وی، تصریح کرد: از شهروندان عزیز می خواهیم در هر منطقه ای که ماشین آلات ما مشغول کارند همکاری لازم را با ما داشته باشند چرا که هنگام تردد در آن مقطع زمانی درست است که با مشکل مواجه می شوند ولی همکاری آنها در کیفیت آسفالت خیلی تاثیرگذار است.

یوسفی نژاد افزود: در خصوص دستگاهها با توجه به امکانات محدودی که داریم ما فنیشر فعلا نداریم چون نهضت آسفالت اتفاق افتاد قرار است در شورای سازمان این موضوع مطرح شود و با توجه به بار مالی سنگین برای خرید ماشین آلات، ساخت آسفالت، تولید آسفالت، حمل آسفالت و پخش آن بر عهده سازمان است که انشاء ا… با خریداری آن مشکل ما حل می شود که در آن صورت می توانیم دو پیمانکار بگیریم و خدمات بیشتری را به همشهریان ارائه دهیم.

نماینده شورا در سازمان عمران شهرداری آمل در خصوص تعمیر و نگهداری ادوات آسفالت، خاطر نشان کرد: ماشین آلات و ادوات راهسازی از جمله دستگاههایی است که اگر در پایان هر شیفت کاری اصول تعمیر و نگهداری در آن رعایت نشود بعد از شروع روز کاری جدید به هیچ عنوان نمی شود با دستگاهها کار کرد.

یوسفی نژاد تصریح کرد: با شروع نهضت آسفالت باید شبانه روز کارخانه آسفالت ما روشن باشد. پایان سال 94 قیر را به اندازه کافی تهیه کردیم و هم اکنون نیز با نظارت اعضای شورا و پیگیری های هیئت رئیسه که همیشه تاکید می کنند که این اتفاق نباید متوقف شود و با همکاری سازمان عمران سعی می کنیم با توجه به تعداد پروژه ها این پروژه را بیشتر تقویت کنند که کارخانه آسفالت ما خاموش نشود.

وی بیان داشت: بودجه ای که در اعتبار 95 برای نهضت آسفالت در نظر گرفتیم ده تا 12 میلیارد تومان است که قابل افزایش نیز می باشد.

نماینده شورا در سازمان عمران شهرداری آمل گفت: در راستای نهضت آسفالت در مناطق 20 گانه تا به حال پولی از مردم دریافت نشد و هدف ما هم این است که این اتفاق نیفتد ولی غیر از این مناطق، در همان فضایی که داریم آسفالت می کنیم با توجه به قراردادهای گذشته سازمان بابت درصدهایی که مصوبه شورا بود از مردم پول گرفته شد.

یوسفی نژاد اظهار داشت: برآوردها نشان می دهد که در راستای نهضت آسفالت به این مناطق 20 گانه اضافه شود و بیشتر محلات با جمعیت بیش از 5000 نفر که رفت و آمد شان با مشکل مواجه است در اولویت قرار دارد.

مسئول کمیسیون فنی شورای اسلامی شهر آمل، در خصوص نهضت آسفالت در روستاها اظهار داشت: تخلف اداری است که امکانات مان را خارج از محدوده شهری ببریم چرا که شهروندان عوارض می دهند و مطابق با قانون این پول عوارض که خدمات عمومی می شود را باید در خود شهر هزینه کنیم.

یوسفی نژاد در خصوص تعمیر و تغییر روکش آسفالت کوچه و محلات آمل گفت: از نظر سرویس و عبور وسایل نقلیه در سطح شهر حداقل استانداردی که باید بابت روکش آسفالت اتفاق بیفتد سه تا پنج سانت می باشد که به اصطلاح فنی به آن «توپکاه» می گویند ولی عملا وقتی وارد طبیعت که می شویم با توجه به اینکه واحد نقشه برداری شهرداری زمانی که بخواهد حجم آسفالت را حساب کند با توجه به این موضوع اصلا این اتفاق نمی افتد چون بعضی از کوچه ها طوری است که ضخامت آسفالت به 15 متر هم می رسد. زمانیکه دستگاه های ما برای تغییر روکش به آنجا عزیمت می کنند، روکشی که در همان منطقه باید در عرض یک هفته انجام شود سه هفته باید ماشین آلات ما در آنجا بمانند و نمی توانیم کار را در آن کوچه متوقف بکنیم بنابر این مجبور می شویم که ریگلاژی بریزیم.

وی افزود: تفکیک های غیر مجاز گذشته در شهر و سیستم کانال کشی که برای هدایت آبهای سطحی اتفاق نیفتاد باعث شد که روکش آسفالت آن استاندارد لازم را برای ضخامت لازم نداشته باشد.

وی افزود: یکی از دلایل مهمی که آسفالت میدان هفده شهریور به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و با سرعتی بالا شروع و به پایان رسید، آبگرفتگی بود که آنجا اتفاق می افتاد که با این تفاسیر هم یک کار اصولی انجام و زیباتر شد و هم هدایت آب به طور کامل صورت گرفت.

یوسفی نژاد در خصوص هم افزایی دستگاههای ذیربط جهت آسفالت و عبور و مرور مردم در کوچه و محلات اظهار داشت: متاسفانه اداراتی چون آب و فاضلاب، برق و گاز هیچگونه همکاری را ندارند و در واقع مشکل اصلی ما در این بخش ها می باشد و با توجه به مکاتباتی که در سنوات گذشته بین اعضای شورا و شهرداری صورت گرفت، همیشه قبل از اینکه ادوات و ماشین آلات ما در آن فضا برای آسفالت برود در صورت وجود هر گونه مشکلات یا انشعاباتی که بخواهد به آن فضا ببرند رفع اشکال شود تا بعدا کنده کاری هایی مجدد بعد از روکش آسفالت انجام نگیرد.

وی تصریح کرد: چنانچه در حال حاضر پس از آسفالت فجر 15 خیابان نور، در ابتدای همان کوچه بخشی از روکش آسفالت کنده شد و نمی شود حتی تصورش را هم کرد که قبل از عید روکشش را انجام دادند. بنابراین انتظار ما از ادارات ذیربط این است که حداقل در آن فرجه اعلام شده با توجه به پروژه ای که می خواهد انجام شود با شهرداری و شورا همکاری داشته باشند و این موضوع را اطلاع رسانی کنند تا بخشی از آن مشکلات برطرف که بعدها مشکلات گریبانگیر شهروندان و شهرداری و شورا نشود.

یوسفی نژاد در پایان گفت: امیدوارم با همت اعضای شورای چهارم که منتخبین مردم می باشند با همدلی و همزبانی در کنار یکدیگر برای آبادانی شهر آمل تلاش کنند.

 

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود