ساخت آنتی بیوتیک‌های آینده با خون تمساح

مطالعات اخیر محققان نشان می دهد، خون تمساح غنی از آنتی بیوتیک هایی است که می تواند در درمان عفونت ها یا بیماری های بخصوص استفاده شود.
به گزارش فرهنگ نیوز،تمساح، یکی از حیوانات درنده خویی است که برای حفاظت از حریم خود به کرات متحمل آسیب ها و همینطور صدمات جدی می شود و از سوی دیگر زیستگاه این حیوان مملوء از باکتری های مختلف است اما بدن تمساح در برابر انواع بیماری ها و زخم ها واکنش های سریعی نشان داده و بهبودی سریع حاصل می کند.
محققان معتقدند از سیستم بدنی و خونی تمساح می توان برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های عفونی بهره برد.راز سیستم ایمنی قدرتمند تمساح ها را می توان در آنزیم هایی دانست که در خون آنها وجود داشته و با پپتیدهای ضدمیکروبی کاتیونی یا CAMP ترکیب می شوند. این آنزیم ها به تنهایی قادر به مقابله با 23 نوع باکتری مختلف از جمله ویروس HIV هستند.مطالعات محققان نشان می دهد که  CAMP موجود در بدن تمساح ها می تواند مانع از ورود بیماری هایی مانند E.coli،  sepsis و مسمویت های غذایی و همینطور عفونت های پوستی شود.تاکنون  بیش از 45 پپتید در یک نوع تمساح شناسایی شده و گام بعدی را می توان در بررسی های خونی تمساح های بیشتر دانست که آیا آنزیم های بیشتری نیز در سایر تمساح ها وجود دارند یا خیر.محققان امیدوارند تا بتوانند از پپتیدهای ضد میکروبی جدید کشف شده به عنوان آنتی بیوتیک هایی استفاده کنند که می توانند راه حل مفیدی در درمان بیماری ها باشند.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود