مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل از جمع آوری بیش از 8 تن کاغذ باطله در ماه از ادارات ، بانکها ، مدارس و مراکز تحت مشارکت این طرح به صورت رایگان در شهر آمل توسط کامیون مکانیزه (پرس) و انتقال آن به کارخانه بازیافت کاغذ خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری آمل ، محمد للهی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل با بیان اینکه انجام عملیات فوق در راستای آموزش و ترغیب کارمندان ادارات و نهادها و مدارس شهر آمل صورت می گیرد اظهار داشت : مسئله مهم در خصوص جمع آوری و تفکیک پسماندهای خشک از مبدا ، فرهنگ جداسازی از مبدا و توجه به این نکته در میان عموم است که کاغذ زباله نیست چرا که باور به اینکه ارزش کاغذهای باطله و استفاده شده برابر با کاغذهای استفاده نشده است ، هنوز در جامعه رونق چندانی ندارد و شاید یکی از مهم ترین دلایل این امر عدم آگاهی است .
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل افزود : اگر چه اختصاص سطلهای کارتن پلاست مخصوص پسماندهای کاغذی و یا استقرار 15 ایستگاه جمع آوری پسماندهای تفکیک شده ( زباله خشک) در سطح شهر میتواند تا حدی موثر باشد ، اما مسئله آموزش شهروندان در راستای تفکیک پسماند بسیار مهم تر می باشد که سازمان مدیریت پسماند نیز تاکنون با حضور در مدارس و آموزش تفکیک از مبدا زباله خشک را برگزار نموده است .
للهی با بیان اینکه کاهش آلاینده ها در محیط زیست از مهمترین اهداف بازیافت کاغذ است افزود : با برنامه ریزی های انجام شده جمع آوری کاغذ های باطله از ادارات ، بانکها ، مدارس ، مهد کودکها و مراکزی که در این طرح مشارکت دارند به صورت روتین هفته ای سه بار توسط ماشین مخصوص جمع آوری کاغذ صورت می گیرد و کاغذ های باطله جمع آوری شده به پیمانکار جمع آوری زباله خشک تحویل داده می شود تا جهت بازیافت به کارخانه انتقال داده شود .
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل افزود : ماهانه 8 تن کاغذ باطله از 100 مدرسه ( شهر و روستا ) ، 40 اداره و 200 مرکزی که سطل های کارتن پلاست تحویل گرفتند و مشارکت دارند در شهر آمل جمعآوری میشود .
للهی خاطر نشان کرد : ادارات و سازمانهای دولتی در سطح شهر آمل می توانند برای دریافت سطل های کارتن پلاست مخصوص جمع آوری کاغذ درخواست خود را بصورت مکتوب به آدرس بلوار طالقانی جنب پل سوم سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل ارائه و سطل های کارتن پلاست مخصوص کاغذ را به صورت رایگان دریافت نمایند .
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل تاکید کرد : برای تولید یک تن کاغذ باید 17 اصله درخت تنومند قطع شود و این در حالی است که هر درخت به طور متوسط سالانه شش کیلوگرم دیاکسیدکربن را به اکسیژن تبدیل میکند .
وی هدف از اجرای این طرح را حفاظت از محیط زیست ، جلوگیری از انتشار آلودگی ها ، هدر رفتن سرمایه های ملی و منابع طبیعی ، کاهش حجم زباله های شهری و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی شهروندان در زمینه مواد قابل بازیافتی بیان کرد .

یک پاسخ
با سلام
من اهل شيراز هستم و در دو شركت مشغول به كارهستم و تاكنون در جاهاي مختلفي به صورت پروژه اي كار كرده ام.متاسفانه وجه مشترك همه شركتهايي كه با آنها همكاري داشته ام يك چيز بود!!!! كاغذ و آشغال را با هم تركيب و دور ميريزند و وقتي من پيشنهاد دادم كه كاغذ را جدا و به بازيافت بدهند همه گفتند كه كسي براي جمع آوري نميايد و ما هم نميتوانيم آشغال نگه داري كنيم. من به اين فكر ميكنم كه من اين كار را در شيراز انجام دهم لطفا در اين خصوص مرا راهنمايي كنيد و تجاربتان را با من در ميان بگذاريد كه از كجا و چگونه شروع كنم. متشكرم. شماره تماس:09175371505